chciałem napisac ze dawno juz tu nie bylem ostatnio jak szukalem 323f a bylo to jak mialem 18/19lat teraz mam 25 wiec nawet zapomnialem mój stary login
Chciałbym kupic sobie jakies fajne auto i padło na rx8. Moj budzet ktory maxymalnie moge wydac na auto to 20.000zł sa to oszczednosci ktore odkladalem dlugo i nie raz nawet poklócilem sie z dziewczyna ze gdzies nie idziemy bo musze na auto odlozyc te pieniadze. Dlatego nie chciałbym zaliczyc w topy z zakupem auta. Po pierwsze dziewczyna by mnie zabila a po drugie nie bede mial na jego naprawe.
Mam wiec kilka pytan do Was... przeczytalem juz chyba wszystkie tematy na temat rx8 ale chce popytac forumowiczow bo moim zdaniem jest to najbardziej rzetelne zrodło informacji.
Czy za ten budzet ktory posiadam kupie auto ktorym bede mogl jezdzic bezawaryjnie?
Najbardziej chciałbym 231km bo podobno najbardziej nadaje sie do zalozenia gazu bo to ze kupuje rx8 nie oznacza ze chce wydawac na paliwo 1200zł na miesiac. Dzwonilem juz do mazdy 550zł kosztuje sprawdzenie auta(kompresja itd) ale chciałbym poznac wasza opinie czy za 20k mam szukac czy raczej na otomoto wybrac VW golf4 za taka cene. Czy te auto moze byc uzytkowane na codzien? Kazdy sie wypowiada ze jako jedyne auto to napewno nie ale u mnie wlasnie tak by sluzylo, jako jedyne auto czyli jade w gory, do pracy i do biedronki na zakupy
No i co najwazniejsze bo w pracy sie wszyscy juz ze mnie smieja ze chce kupic te auto... czy naprawde auto z przebiegiem 150.000km nadaje sie juz na zlom??
Mieszkam w Katowicach wiec jesli ktos jest z okolic kto bylby chetny skoczyc ze mna i zobaczyc auto okiem uzytkownika to bylbym bardzo wdzieczny. Stawiam dobry piatkowy wieczor przy alkoholu
Z gory dziekuje za odpowiedzi i umieszczam link z autem ktore chcialem jechac zobaczyc. Facet mowil ze jest udokumentowany przebieg i ze z miernikiem lakieru moge przyjechac(tylko co mi to da jesli tutaj najwiekszym problemem jest silnik:)

Dzieki jeszcze raz za odpowiedzi!