Jesli chcesz sprawdzić dokładniej zawieszenie to za ok 30zł na OSKP możesz to zrobić na tej samej ulicy w strone centrum. Pytanie jest czy autem można się poruszać. Jak nie ma OC i coś sie stanie to trzeba będzie sprzedać nerke

www.mazdaspeed.pl
widmo82 napisał(a):Wszystko zależy od tego ile chcesz wydać. W ASO AC Cortes zapłacisz min 300zl. Za samo podpięcie pod kompa pewnie ok 100zł (pytaj czy podają kwotę brutto). Po sąsiedzku zakładu ALFA STAR czyli właśnie 700m od AC Cortes, mój kumpel mechanik ma zakład. Rano moge zadzwonić zapytać czy zna ten komis (zapewne wstawia tam wielu drobnych ciułaczy) a przy okazji zapytam czy bedzie miał czas podnieść auto do góry (ogólnie ma ciasno przed zakładem). Jeśli umówisz się na 16 to mogę się zjawić
Jesli chcesz sprawdzić dokładniej zawieszenie to za ok 30zł na OSKP możesz to zrobić na tej samej ulicy w strone centrum. Pytanie jest czy autem można się poruszać. Jak nie ma OC i coś sie stanie to trzeba będzie sprzedać nerke
widmo82 napisał(a):Ja zawsze dzwoniłem 483331370
300zł brutto
– czujnik lakieru (ciekawe czy po kalibracji hehe), sciezka diagnostyczna (mają swoja SKP), historia DSR którą już znasz od Marianka.
diablicaK napisał(a):Ktoś ma chwilę?
Nie były oryginalne tylko dorobione z fałszywymi naklejkami TUV, a umowę jaka miałeś z Niemcem? Radze na przyszłość uważać na takie chopce, bo ubezpieczenie wypisane to fikcja; tablice to fałszerstwo jak okaże się ze takowe istnieją przypisane do innego auta (system Schengen)Szumi91 napisał(a):oryginalne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości