bieski napisał(a):Nie mierz wszystkich swoją miarką
Nie mierze wszystkich swoja miarka tylko wyraziłem swoją opinie i mam do tego prawo.
Marianek napisał(a):Jeśli będziecie na samochody sprowadzone patrzeć mentalnością Polaka to takie będziecie mieli efekty.
Właśnie chodzi mi o to że mentalność polaków jest taka że patrzą na jak najniższy przebieg.
Spróbuj znaleźć samochód sprowadzony który ma ponad 200 tysięcy przebiegu ( nie zależnie czy ma 3 lata czy 15) i ciekawe czy to ci się uda.
W Polsce samochód żeby się sprzedał nie może mieć przekroczone 200 tysi a najlepiej jak będzie miał 150
Sprzedawałem kiedyś swoje audi które miało 330000 i prawie rok je sprzedawałem i osoby dzwoniące zawsze narzekały na tak duży przebieg co w Niemczech jest normalnym przebiegiem i można tam zobaczyć oferty samochodów z przebiegami nawet 600 tysi i więcej, u nas takiego samochodu już nikt nie kupi.
Dopisano 26 wrz 2014, 19:43:
danmazda napisał(a):W Niemczech czy nawet w innych krajach dobrych samochodów nie sprzedaje się za małe pieniądze.
Zgadzam sie z Tobą. W Niemczech samochody z małym przebiegiem i w bd stanie są wiele droższe niż w PL