Jako że skorzystałem z pomocy w zakupie autka polecę osobę która mi w tym wybitnie pomogła.
Osobą tą jest znany pewnie części z Was faraon
memberlist.php?mode=viewprofile&u=9733 czyli Tomek

Szukałem od jakiegoś czasu Fiata Doblo w wersji osobowej, z jak najlepszym wyposażeniem.
Niestety wszystko co było u nas w kraju było ewidentnie "walone", "kręcone" lub w inny sposób "kombinowane" czy najnormalniej w świecie fatalnie wyposażone.
Po rozpaczliwej próbie znalezienia autka poprzez danie ogłoszenia na tym forum, odezwał się Tomek sugerując żeby poszukać za naszą zachodnią granicą.
I jak się okazało był to strzał w dziesiątkę. Dosyć szybko namierzyliśmy kilka potencjalnych sztuk. Niestety pierwsza jaka się znalazła po wykonaniu telefonu przez Tomka okazała się ... sprzedana. Tak to jest – fajne auta również za naszą granica nie czekają długo na chętnego.
Przez kolejny tydzień namierzyliśmy jeszcze 3 obiecujące sztuki. Po weryfikacji telefonicznej ze strony Tomka jedna z nich została skreślona. No i tak została na placu boju jedna oferta.
Szybka decyzja – kupować!
Pieniądze zostały przelane na konto Tomka i tego samego dnia (w poniedziałek) zestaw z lawetą ruszył do Kilonii.
Oczywiście mnie tam nie było

Zresztą z moją znajomością języka sąsiadów na poziomie wyniesionym z serialu o agencie J23 niewielki byłby ze mnie pożytek
Po autko pojechał Tomek z kolegą.
W dniu dzisiejszym w południe auto trafiło do nas.
W zestawie otrzymaliśmy już zrobiony przegląd i przetłumaczone dokumenty (!)
Teraz tylko zostaje UC, US i rejestracja.
A sam samochodzik jest w świetnym stanie. Serwisowany do samego końca, miał tylko jednego właściciela. Nieźle wyposażony (klima, el. szyby, el. i podgrzewane lusterka, 4 poduszki itp.) i naprawdę w wyśmienitym stanie.
Tak więc na podstawie własnego doświadczenia, mogę z czystym sumieniem polecić faraona jako rzetelną i godną zaufania firmę!
POLECAM!