stachan napisał(a):W zasadzie pomiędzy dwu- a dwuipółlitrówką jest tylko 15 KM różnicy...
Tylko te 15 KM to jest "coś" za co chyba warto dopłacić, a chyba kupując używane różnica w cenie nie będzie bolesna, a jedynie problem ze znalezieniem wartego zainteresowania egzemplarza – dlatego napisałem "chyba warto" gdyż z tego co pamiętam to
Weelkoo porównywał trasę do Chorwacji bodajże jadąc na dwa auta – elastyczność 2,5-litrówki o niebo lepsza, a i spalanie takie samo albo i nawet mniejsze niż Madzi z 2-litrowym serduchem...
Generalnie ja ze swojej 2-litrowej byłem mega zadowolony, ale nigdy nie miałem okazji przewieźć się 2,5-litrówką
stachan napisał(a):PS: jpski kiedy zobaczymy wątek Toyoty w Zastępczych?
No właśnie cały czas lata mi ten temat po głowie, ale wykończenie domu i dwóch małych brzdąców pod opieką zabiera cały "wolny po pracy zawodowej" czas ...
Jak tylko się przeprowadzę, a mam nadzieję, że to już niedługo nastąpi to się pochwalę no i może w końcu też uda mi się jakąś fotkę Madzi 2 podesłać na któryś z konkursów...
Na razie jedynie lektura forum na smartfonie mi zostaje
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych zakupów wszystkim poszukującym swoich Mazdeczek