przez Ozz91 » 26 lut 2019, 20:31
Byłem dzisiaj. Ogólem bardzo ładne auto, zero rdzy na nadwoziu, lakier 80-220( na masce jakby była podwójna warstwa). Widać że było coś robione ze zderzakiem przednim bo jest lekko źle spasowany i może ma trochę inny odcień (zalezy jak patrzyłem). Jedna z lamp przednich matowa drugą jak nówka więc albo wymieniana albo ta druga była wymieniana na jakąś gorszej jakości i zmatowiała. Są miejsca przetarc, ale nic strasznego. Widać odpryski na dachu od kamieni niestety. No i największy minus na masce jest duża rysa z popękanym lakierem. Jest to zamalowane czymś przypuszczam, żeby nie rdzewiało, trochę szpeci. Szyba ma że 2-3 odpryski dość głębokie, ale myślę że specjalista jest w stanie to jakoś zabezpieczyć. Silnik chodzi bez zarzutu, klima też, nie sprawdziłem jedynie grzanych foteli.
Wszystkie śruby wyglądają na oryginalne, nie są poscierane. Jedyne co mnie zdziwiło to brak osłony górnej z silnika. Czy to normalne czy może o czymś już świadczyć?
Fotele w dobrym stanie lekka plama z tyłu ale to chyba detale. Lewarek skrzyni porysowany ale to plastik, więc nie jestem zdziwione. Ogólem na plus, bardzo podoba mi se to auto, ale nie chciałbym wejść na minę. Na przeglądzie nie bylem jeszcze z nią, ale muszę, trochę się boje ze trafi się jakiś ugadany typ od handlarza i cos zataja.
Czy jest jakiś temat na forum w którym byłoby wylistowane na co zwrócić uwagę w szczególności?