tomii1981 napisał(a):Tu tez mi lampka migla z tematem Radomia dlatego przed jej ewentualnym zakupem napewno skorzystalbym z pomocy inspektora. Chce w miare mozliwosci uzyskac dzieki Waszej pomocy maximum informacji na temat auta. Jest piekna Mazda 6 2.0 w Gnieznie-kolejne niecieszace sie miasto opinia.
ps. Tak na dobra sprawe to malo miejsc na mapie Polski pozostaje do poszukiwan "bryki"
Ja już kiedyś pisałem. Gniezno z racji bliskoścv (50km) mojego miejsca zamieszkania to często przelotówka na dalsze tereny (jeziora i miejscowosci wypoczynkowe).
Uwierz mi. W Gnieżnie jest więcej komisów niż sklepów spożywczych. Przy takim stężeniu żelaza na m2, żeby istnieć trzeba mieć niewiarygodnie niskie ceny przy wysokich marżach. Stąd podaż wraków w Gnieźnie jest niewyobrażalna. Jakoś trzeba (prze)żyć.
Mam rodzine w małej miejscowoście gdzie jest 5(!) stacji beznynowych w tym stacja przy Intermarche. I to nie rynek ale właśnie ta 1 stacja wyznacza ceny. Reszta musi sie dostosować bo jak nie to pewnie jakoś przezyja ale przy 30gr/litrze ludzie dokonuja oczywistego wyboru.
Jakby jeszcze wstawili jakąś Bliską to już w ogóle dramat dla typowych sieciówek jak BP i Orlen.
W Gnieźnie ceny dyktuje "handlarz obok". Im lepiej wyglądający złom sprowadzi, tym gorzej dla reszty.