Witam chciałbym na wstępie się przywitać.
Jestem zainteresowany zakupem mazdy 6 i prosiłbym o ocenę i komentarz do tego ogłoszenia:
https://www.gumtree.pl/a-samochody-osob ... 1055423609
Z góry dzięki za pomoc
Mazda6 2.0 Pb, 2007, (gumtree: 181366775), 17.400 zł, Stargard Szczeciński.
Strona 1 z 1
Siemanko.
Zdjęcia takie, że niewiele na nich widać. Przebieg bardzo nierealny, zapewne "podregulowany" dla przyszłego właściciela. Po numerach rej. widzę, że auto świeżo zarejestrowane w Stargardzie. Nie ma podanego VIN-u. Ani słowa o bezwypadkowości.
Bez oględzin nic nie stwierdzisz.
Pozdro
Zdjęcia takie, że niewiele na nich widać. Przebieg bardzo nierealny, zapewne "podregulowany" dla przyszłego właściciela. Po numerach rej. widzę, że auto świeżo zarejestrowane w Stargardzie. Nie ma podanego VIN-u. Ani słowa o bezwypadkowości.

Pozdro
Pozdrawiam. Qdłaty25.
Wydaje mi się, że cena jest za niska. Dwa miesiące temu w Dojczu oglądałem madzię w podobnej konfiguracji (nie miała skórzanych foteli) za 5200 ojro co by dało za samo auto bez opłat jakieś 22 tysie a gdzie jeszcze opłaty i zarobek.
Pozdrawiam
B.
Pozdrawiam
B.
- Od: 2 wrz 2016, 19:41
- Auto: Mazda 6 GG liftback '06 LF-DE
Porównaj sobie ceny w Polsce i w Niemczech. Jeżeli wypatrzyłeś u nas autko w cenie podobnej albo niższej niż stoją za zachodnią granicą, a auto było ściągane stamtąd, to możesz być pewien, że to jakiś ulep jest. Każdy handlarz ma koszty transportu i musi zarobić chociaż 2 tysie na sztuce. Jedyna szansa kupić coś w miarę w rozsądnej cenie to poszukać prywatnego sprzedawcę, który turla się tym autkiem ładnych parę lat i podjął decyzję o wymianie na nowszy. Takie jest moje zdanie. A jechanie na oględziny auta przez całą Polskę to już dla mnie całkowita głupota. Zajeżdżasz na miejsce po 10 godzinach tułaczki, a tu zamiast wymarzonej furmanki jest zwykła
No chyba, że ktoś jest globtroter i ma ochotę pozwiedzać troszkę nasz piękny kraj.
3maj się i powodzenia w szukaniu

3maj się i powodzenia w szukaniu
Pozdrawiam. Qdłaty25.
Strona 1 z 1