Co kto lubi STARY – ja mam takie podejście, że to nie przedszkole, tylko biznes, i chciałbym robić interesy z kimś poważnym, tym bardziej, jeśli na stół wykładam swoją kasę.
I jak ktoś pisze, że "1 właściciel" – to tak ma być, bo jak jest ich więcej, to dla mnie sprzedawca jest skreślony, bo jeśli raz skłamał / przekręcił licznik / oszukał, to taki sposób prowadzenia interesu leży w jego naturze, i nigdy nie wiesz gdzie jeszcze oszuka.
A widziałem naprawdę wiele przypadków, 2 dni temu ktoś do mnie napisał bym sprawdził mu i10 z 2014 ... niestety samochód już kupili ... a okazało się, że była szkoda całkowita.
Nie dalej jak 5 dni temu ktoś napisał ... i samochód, który miał być "od 1-go właściciela" ... miał ich 4, itd.
A jak ktoś ubarwia opisy ... stosuje tricki na kobietę – Edyta / Paulina ... to dla mnie jest to poziom przedszkolny i na pewno z taką osobą bym interesów nie chciał robić.
Tym bardziej, że przewijał się tutaj już trochę i pozytywne przewijanie to nie było – z tego co pamiętam.
Z drugiej strony – trochę taki rynek, także kicha i tak