jachu36 napisał(a):Tańszej nie ma ,czy nie znalazłeś???Co do auta na pewno z przodu był dzwon, Handlarzyna sam to pokazał na fotkach źle spasowanej maski i nierównych szczelin
Dokładnie.
Ale ja już powoli pasuję, bo to trochę walka z wiatrakami, i jakoś nie chciało mi się głosu zabierać.
Chociaż powiem Tobie, że teraz działam z Hondą Civic ... i maska też ma delikatnie trochę różne szpary, miernik pokazuje na całym samochodzie ok. 100um, śruby nieruszane, pozostałe elementy mają równiutkie spasowanie, i w duńskim systemie brak info o jakiejkolwiek szkodzie, także trochę dziwna sprawa. Jutro popatrzę na szpary w swojej Maździe, tak z ciekawości, może czasami różnie to bywa i tak jest fabrycznie.
awido – nie obraź się, ale ta Mazda jest tak nierealna (jeśli chodzi o to, co ma wynikać z tego, co sprzedający napisał, w sensie prawdziwości oferty), że nie wiem jak można taką ofertą się zainteresować.
Do tego dochodzi jeszcze 18,6% akcyzy, jak już jest w cenie, to nierealna x2.
A na jakimś rachunku na zdjęciach z 22 czerwca 2015 jest 160 505 km ... a później mamy etykietkę z przeglądu z 23 października 2015 przy przebiegu 180 700 km, ktoś w 4 miesiące nakulał 20 000 km – wiadomo, latem się przeważnie więcej pojeździ, ale gdyby ten samochód był niedawno ściągnięty, to tam mogło być nawet do 60 000 – 70 000 km zrobione – do września – października tego roku