Mazda6 2.0 Pb, 2007, (allegro: 6373621545), 25.999 zł, Łódź.
Strona 1 z 1
Sprzedawca:
Dominika Pastuszka
CZOKUŚ Sklep Zoologiczny Dominika Pastuszka
Jeszcze w Zoo nie kupowałem samochodu.
A tak na powaznie to opis jest identyczny jak innego znanego handlarza z Łodzi. Nie pamiętam już teraz nicka. Chyba tomcio841 czy jakoś tak.
Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia
Nie no sprzedający nie odpowiada że napisał:
ORYGINALNY PRZEBIEG
ORYGINALNY LAKIER
WSZYSTKIE SZYBY ORYGINALNE – RÓWNIEŻ CZOŁOWA
AUTO BEZWYPADKOWE
Jakby przy oględzinach okazało się, że opis znaczco mija się z prawdą to... przecież było napisane, że mogą być błędy w opisie...
Dominika Pastuszka
CZOKUŚ Sklep Zoologiczny Dominika Pastuszka

Jeszcze w Zoo nie kupowałem samochodu.
A tak na powaznie to opis jest identyczny jak innego znanego handlarza z Łodzi. Nie pamiętam już teraz nicka. Chyba tomcio841 czy jakoś tak.
Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia
Nie no sprzedający nie odpowiada że napisał:
ORYGINALNY PRZEBIEG
ORYGINALNY LAKIER
WSZYSTKIE SZYBY ORYGINALNE – RÓWNIEŻ CZOŁOWA
AUTO BEZWYPADKOWE
Jakby przy oględzinach okazało się, że opis znaczco mija się z prawdą to... przecież było napisane, że mogą być błędy w opisie...
- Od: 23 lut 2016, 13:50
- Auto: Volvo S80 2.0 PB+LPG
Ktoś już w czerwcu sprawdzał tę Mazdę:
http://www.bezwypadkowy.net/forum/101-o ... 57505-2008
Zgadza się, z dekodera wychodzi data produkcji 29-11-2006.
A na jednym ze zdjęć od TUV jest ... "Erstzul.: 28-06-2007" – Erstzulassung to data pierwszej rejestracji.
http://www.bezwypadkowy.net/forum/101-o ... 57505-2008
Zgadza się, z dekodera wychodzi data produkcji 29-11-2006.
A na jednym ze zdjęć od TUV jest ... "Erstzul.: 28-06-2007" – Erstzulassung to data pierwszej rejestracji.
Ja dawno temu straciłem nadzieję,poszedłem w kierunku innej marki.Virus1982 napisał(a):Może coś o tej. Bo już zaczynam tracić nadzieję, że w tym kraju da radę kupić coś porządnego.
-
rav 75
Strona 1 z 1