Mazda6 2.0 Pb, 2006, (allegro: 6364479547), 15.900 zł, Gubin.
Strona 1 z 1
Według mnie jednego dzwona już miała.
Kolor słupka różni się od reszty (zaznaczyłem na zdjęciu)
Pytanie też dlaczego koleś, który tak pięknie robi zdjęcia do ogłoszenia nie pokazuje auta od przodu z lewego profilu
Ja bym odpuścił sobie, chyba, że Tobie to nie przeszkadza...
Aha zapytaj o fakturę bo pewnie umowa na Niemca – wydaje mi się, że kiedyś przerabiałem tego sprzedawcę jak szukałem sobie auta...
Kolor słupka różni się od reszty (zaznaczyłem na zdjęciu)
Pytanie też dlaczego koleś, który tak pięknie robi zdjęcia do ogłoszenia nie pokazuje auta od przodu z lewego profilu

Ja bym odpuścił sobie, chyba, że Tobie to nie przeszkadza...
Aha zapytaj o fakturę bo pewnie umowa na Niemca – wydaje mi się, że kiedyś przerabiałem tego sprzedawcę jak szukałem sobie auta...
Też na nią patrzę i chciałem nawet dziś jechać ją zobaczyć. Ale trafiłem na ten temat i zwątpiłem. Z drugiej strony jeśli była dobrze poskładana.. to why not.
Teraz trafić nie bite auto graniczy z cudem.
Dopisano 26 lip 2016, 11:55:
Własnie rozmawialem ze sprzedawca. Jakis burak totalny, mówię, że chciałbym zdjęcie od przodu o na wprost prawego boku. BO takich nie ma.
A on jak nie ma są od tyłu to widać trochę!
A ja mówię ale przed przyjazdem chciałbym zobaczyć dokładnie.
A on: po co to panu? mogę za tydzień panu podesłać.
Na co ja – dlaczego?
Bo ja się tym nie zajmuje i muszę sie w sobie zebrać....

Teraz trafić nie bite auto graniczy z cudem.
Dopisano 26 lip 2016, 11:55:
Własnie rozmawialem ze sprzedawca. Jakis burak totalny, mówię, że chciałbym zdjęcie od przodu o na wprost prawego boku. BO takich nie ma.
A on jak nie ma są od tyłu to widać trochę!
A ja mówię ale przed przyjazdem chciałbym zobaczyć dokładnie.
A on: po co to panu? mogę za tydzień panu podesłać.
Na co ja – dlaczego?
Bo ja się tym nie zajmuje i muszę sie w sobie zebrać....

-
t00m3q
t00m3q napisał(a):Własnie rozmawialem ze sprzedawca. Jakis burak totalny
Taaa, to jednak ten sam burak, z którym ja rozmawiałem jak szukałem sobie – nic się nie zmieniło, więc szkoda prądu na to auto...
Może to działa na podobnej zasadzie jak ...
... ja zawsze podziwiałem ludzi – paru takich było – którzy przyjechali do Danii i ... tylko po polsku umieli, ile to trzeba mieć odwagi, no bo jak tu się dogadać z innymi? – obcy kraj ... obcy ludzie ... a tu jeszcze pracować trzeba wśród tych ludzi, i porozumieć się jakoś z nimi, bez znajomości języka
... no a tu ... może to jest tak, że facet wie, że ma jakąś minę ... wie też, że ludzie będą dzwonić, wypytywać, że będą chcieli odkryć to, co on ma do ukrycia ... i zobaczcie ile taki facet musi mieć w sobie jakiegoś spokoju, wyrachowania, jak musi się nie dać – nie każdy by tak potrafił
... ja zawsze podziwiałem ludzi – paru takich było – którzy przyjechali do Danii i ... tylko po polsku umieli, ile to trzeba mieć odwagi, no bo jak tu się dogadać z innymi? – obcy kraj ... obcy ludzie ... a tu jeszcze pracować trzeba wśród tych ludzi, i porozumieć się jakoś z nimi, bez znajomości języka
... no a tu ... może to jest tak, że facet wie, że ma jakąś minę ... wie też, że ludzie będą dzwonić, wypytywać, że będą chcieli odkryć to, co on ma do ukrycia ... i zobaczcie ile taki facet musi mieć w sobie jakiegoś spokoju, wyrachowania, jak musi się nie dać – nie każdy by tak potrafił
Strona 1 z 1