Witam, chciałbym zakupić Mazdę 6 w kultowej tuningowanej wersji. Cena Madzi 17tyś zł.
Zdjęcia:
Trochę informacji na jej temat:
Wersja
I (2002-2008)
Rok produkcji
2003
Przebieg
255 000 km
Pojemność skokowa
1 998 cm3
Moc
136 KM
Rodzaj paliwa
Diesel
Tuning
Tak
Auto mialo 2 stłuczki
w korku, oraz parkingowa. Nic poważnego – uszkodzony zderzak, spryskiwacz ksenona.
Tutaj jest jej wersja sprzed modyfikacji:
http://firemka.eu/mazda6/
MODYFIKACJE:
To jedyny taki egzemplarz w Klubie MazdaSpeed oraz Polsce...
– Kompletny, oryginalny pakiet z wersji 6stki MPSa – zderzak przód, progi, zderzak tył, spojler na klapie bagażnika
– Folia samochodowa 3M Carbon – maska, dach, klapa bagażnika (spokojnie, pod spodem jest lakier, żadnych niespodzianek)
– Przyciemnione wszystkie szyby folią.
– spiralka grzewcza ogrzewająca "filtr" paliwa – żadna zima nie będzie Tobie straszna.
– Alarm DOGG z kartą – auto zgaśnie, uprzedzając sygnałem dźwiękowym oraz włączając światła awaryjne, jeśli kierowcy nie ma w środku lub 10-20m w obrębie.
– domykanie wszystkich szyb z pilota – zamkniecie auta z pilota, uzbraja alarm oraz domyka automatycznie wszystkie szyby
– 2014: kompletna regeneracja turbiny
– Przy 210k – wymiana jeszcze seryjnego dwumasa wraz ze sprzęgłem.
– 2014 wymiana maglownicy
– lato 2014: Obniżone sportowe zawieszenie, kompletna wymiana -35 firmy Bilstein.
– lato 2014: Hamulce. Sportowy setup nacinane tarcze Black Diamond wraz z niepylącymi klockami HAWK, zaciski piaskowane oraz malowane.
– lato 2014: Nowe koła 18x8 ASA AR1 SMF na oponie 215/40/18
Mazda6 2.0 ON, 2003, (oferta prywatna), 17.000 zł, Bydgoszcz.
Strona 1 z 1
Auto fajne samo w sobie, bo zdjęciach nic Ci nie pomożemy, jeśli podoba Ci się tak zrobione auto to kupuj. O ile przebieg jest realny,
– Kompletny, oryginalny pakiet z wersji 6stki MPSa – zderzak przód, progi, zderzak tył, spojler na klapie bagażnika – Nie prawda, jest to pakiet sport aero
– Kompletny, oryginalny pakiet z wersji 6stki MPSa – zderzak przód, progi, zderzak tył, spojler na klapie bagażnika – Nie prawda, jest to pakiet sport aero
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
W ogóle jak oceniacie tak modyfikowane auta... Może ktoś ma, ktoś wyrazi swoją opinię na temat zawieszenie do tego auta, bądź nawet czipowanie go dla lepszych osiągów.
Chciałbym sportowe autko względem rozumu, a ta MADZIA ma wszystko.. (mówię ogólnie o modelu 6)
Czy rozsądek pozwoliłby wam kupić taką maszynę?
Chciałbym sportowe autko względem rozumu, a ta MADZIA ma wszystko.. (mówię ogólnie o modelu 6)
Czy rozsądek pozwoliłby wam kupić taką maszynę?
-
EddInnG
EddInnG napisał(a):Czy rozsądek pozwoliłby wam kupić taką maszynę?
Mi się podoba.

Ja bym kupił jak by była benzynka ( ale to moja opinia)
Jeżeli ci pasi to powodzenia

Nie tak dawno bo 2 tygodnie temu sprzedałem taką samą tylko 2,3 Pb z przebiegiem 167tys km (prawdziwym i udokumentowanym)
Kurcze za tanio oddałem ...
Piszesz o sportowym aucie... O wygląd Ci chodzi czy o serducho ?
Kurcze za tanio oddałem ...
Piszesz o sportowym aucie... O wygląd Ci chodzi czy o serducho ?
- Od: 16 sie 2009, 20:52
- Auto: Jest:
6 GH gorzka czekolada
Była:
6 GH 2,2 D
6 GY 2,0 D
6 GY 2,3 Pb
Jak dla mnie auto z wyglądu bardzo fajne, szkoda, ze klekot, ale o gustach się nie dyskutuje
Kurcze jak to jest warte 17 tysi to za ile ja bym mógł swoją sprzedać

-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Strona 1 z 1