Jest ktoś z okolic kto kojarzy tego allegrowicza? Zastanawiam się czy cena nie jest zbyt okazyjna. Z drugiej strony jeszcze na zagranicznych blachach. Nie wiem ile obecnie wynoszą opłaty. Może już ktoś oglądał?

www.mazdaspeed.pl
Norreca napisał(a):to auto z tym przebiegiem i taka moca sprowadzone do Polski powinno kosztowac MINIMUM – 70000 pln.
wszystko co ponizej walone i kombinowane.
PeKa napisał(a):Norreca napisał(a):to auto z tym przebiegiem i taka moca sprowadzone do Polski powinno kosztowac MINIMUM – 70000 pln.
wszystko co ponizej walone i kombinowane.
Nie przesadzaj![]()
talk_about85 napisał(a):Przeciez to jest jakas abstrakcja. W Polsce te auta sa o polowe tansze niz w Niemczech. Zeby byly tansze o 1/4 czy 1/5 ale polowe? Co najlepsze egzamplarz powyzej nie jest najtanszy. Wynika z tego ze kupno na wlasny uzytek za granica ipotem jazda u nas i sprzedaz to ogromna strata pieniedzy.
sq2jul napisał(a):talk_about85 napisał(a):Przeciez to jest jakas abstrakcja. W Polsce te auta sa o polowe tansze niz w Niemczech. Zeby byly tansze o 1/4 czy 1/5 ale polowe? Co najlepsze egzamplarz powyzej nie jest najtanszy. Wynika z tego ze kupno na wlasny uzytek za granica ipotem jazda u nas i sprzedaz to ogromna strata pieniedzy.
Patrząc globalnie to zakup igły okazji super hit z naszego rynku wtórnego jest dopiero strzałem w stopę. Kupujesz marzenia, a potem przywrócenie tego do stanu używalności kosztuje Cię dużo więcej niż jednak jakbyś wywalił ten worek siana od razu.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości