mk77 napisał(a):żeby się czymś takim katować za własne pieniądze???
Dobre

www.mazdaspeed.pl
Oj byś się zdziwił i to mocno, ASO też potrafi złomy sprzedawać.Adoz napisał(a):I przede wszystkim nie powinni oszukiwać jakby nie patrzeć to mazda a nie jakiś Janusz z autohausa.
jpski napisał(a):mk77 napisał(a):Z drugiej strony dlaczego tak długo stoi
może cena zaporowa dla poszukiwaczy "ideałów"
Powiem tak auto ma prawie 6 lat i kosztuje 50 tysi – za taką kwotę można kupić dużo młodsze autko innej marki z małym przebiegiem albo nową Dacię z salonu.![]()
Może to śmieszne ale jak ja mówię znajomym, że kupiłem 8-letnią Mazdę za ponad 40 tysięcy to oni kładą się ze śmiechu i mówią mi, że jestem frajer bo za te pieniądze można mieć 2-letniego Forda![]()
Nie dyskutuję wtedy z nimi bo ja mam inne podejście do tematu niż większość ludzi. Być może tu jest przyczyna dłuższego postoju tej Mazdeczki
W każdym bądź razie ja bym jechał ją testować tak jak Tomek pisze
mk77 napisał(a):Ponoć tylko drzwi kierowcy malowane są.
Da się jakoś sprawdzić jakie szkody na nim wiszą?
e-tomek napisał(a):dla mnie klima automatyczna to nie luksus, a paskudztwo. W poprzednim samochodzie miałem automatyczną, raz tylko użyłem, na próbę (wiało jak cholera, korzystałem i tak z manualnych ustawień), teraz mam manualną i o wiele lepiej (szybsze nastawianie, nadmuch tak jak ja chcę) się wszystko ustawia.
Nie chodzi o to co jest luksusem dla użytkownika ale o to co w jakim pakiecie oferuje producent i jednym z pierwszych elementów wyposażenia lepszego niż BASIC, jest włąśnie klima automatyczna, dlatego wziałem, ja jako wysznacznik. Dopiero za klimą idę inne bajery jak podgrzewane fotele itd itd.jpski napisał(a):e-tomek napisał(a):dla mnie klima automatyczna to nie luksus, a paskudztwo. W poprzednim samochodzie miałem automatyczną, raz tylko użyłem, na próbę (wiało jak cholera, korzystałem i tak z manualnych ustawień), teraz mam manualną i o wiele lepiej (szybsze nastawianie, nadmuch tak jak ja chcę) się wszystko ustawia.
Dokładnie tak jest, na początku zanim schłodzi się wnętrze do ustawionej temperatury dmuchawa pracuje pełną parą co chyba nie jest najlepsze dla naszego organizmu. Ja też, mimo że mam automatyczną wolę regulować siłę nadmuchu ręcznie, wnętrze też się schłodzi tylko że w dłuższym czasie bez huraganu prosto w pysk pasażerom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości