Chciałbym was powitać i zasięgnąć opinii, poprosić o poradę, rozwianie moich wątpliwości.
Krótko opiszę moją sytuację, ponieważ bez tego nie do końca możecie zrozumieć w czym problem.
Od jakiegoś czasu szukam auta. Kryterium jest tylko jedno – samochód musi być do kwoty 7.5 tysiąca złotych. Propozycje są różne, od wszelakich Mondeo, Focusów, kombi, sedanów, etc, etc, etc.
Znalazłem śliczną Mazdę 6 generacji I w kombi. Ba, zrobię nawet małą reklamę, bowiem podziele się linkiem byście sami mogli rzucić okiem.

Samochód jest w komisie. Problem jest taki, że paradoksalnie boję się tej ceny. Mazdy 6 tego rocznika są średnio 30% droższe na serwisie otomoto. Zdecydowana ich większość przerasta moje możliwości finansowe, poza tą jedną...
Dlatego postanawiam zapytać ludzi, którzy mają coś do powiedzenia na temat mazd.
Uważacie, że warto? Nie warto? Opinii na temat Mazd znalazłem w sieci mnóstwo, bo spędziłem nad tym niemal cały weekend. Nie ukrywam, że nie jestem kierowcą starym, to będzie mój drugi samochód – nie chciałbym wpaść w sytuację gdzie za jakiś czas jedyne co mi pozostanie to powiesić się na lince od holowania