Mazda3 1.6 Pb, 2004, (otomoto: 6003678743), 14.999 zł, Morzyczyn.
Strona 1 z 1
Witam serdecznie, znalazłem taką Mazdę – może ktoś, kto mieszka niedaleko, miałby odrobinę czasu na obejrzenie jej.
http://otomoto.pl/oferta/mazda-3-mazda- ... f4a0b5cd0f

Unikaj tych regionów jak ognia . Morzyczyn-Zieleniewo to pod szczecińscy handlarze złomem.
Kręcone liczniki, auta na doktorze, pucowane ulepy, niejednokrotnie sprzedawane auta z recyklingu, jednym słowem masakra i szkoda czasu. Popatrz w Google co piszą o nich z tego regionu.
Kręcone liczniki, auta na doktorze, pucowane ulepy, niejednokrotnie sprzedawane auta z recyklingu, jednym słowem masakra i szkoda czasu. Popatrz w Google co piszą o nich z tego regionu.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
hmm..w ogłoszeniu gościu udziela pisemnej gwarancji na przebieg i bez wypadkowość,także sam nie wiem...muszę polegać na waszej opinii...trochę za daleko mam 
Po samych zdjęciach nie można nic zarzucić.
Jak nie zobaczysz na żywo nie będziesz wiedział czy warto się tym egzemplarzem zainteresować.
Tu handlarz jak każdy inny, większość pisze że dają gwarancję żeby przyciągnąć klienta.
Sprawdź vin u Marianka, może czegoś się dowiesz a potem już zostają tylko oględziny.
Skoro masz daleko to jedynie opcja żeby ktoś oglądnął i zdał Ci relacje jak to wszystko wygląda.
Jak nie zobaczysz na żywo nie będziesz wiedział czy warto się tym egzemplarzem zainteresować.
Tu handlarz jak każdy inny, większość pisze że dają gwarancję żeby przyciągnąć klienta.
Sprawdź vin u Marianka, może czegoś się dowiesz a potem już zostają tylko oględziny.
Skoro masz daleko to jedynie opcja żeby ktoś oglądnął i zdał Ci relacje jak to wszystko wygląda.
wojciech m napisał(a):hmm..w ogłoszeniu gościu udziela pisemnej gwarancji na przebieg i bez wypadkowość,także sam nie wiem...muszę polegać na waszej opinii...trochę za daleko mam
Wojciech, chłopie, z takim podejściem to Ty raz – dwa kupisz minę na kołach.
Pierwsze co, to zaopatrz się w miernik grubości lakieru i sprawdzaj dokładnie wszystko, a nie wierzyć na słowo handlarzowi.
Pooglądaj sobie trochę Turbo kamerę:
http://player.pl/programy-online/turbo- ... ?atpl#play
– żeby trochę ochłonąć, jeden zawierzył handlarzowi bez sprawdzania i kupił samochód z warstwami szpachli, lakieru na 2000 mikrometrów, a przy tym dach przeciekał i zalewał samochód.
Takie gwarancje od handlarza są praktycznie warte ... 0.
e-tomek napisał(a):wojciech m napisał(a):hmm..w ogłoszeniu gościu udziela pisemnej gwarancji na przebieg i bez wypadkowość,także sam nie wiem...muszę polegać na waszej opinii...trochę za daleko mam
Wojciech, chłopie, z takim podejściem to Ty raz – dwa kupisz minę na kołach.
Pierwsze co, to zaopatrz się w miernik grubości lakieru i sprawdzaj dokładnie wszystko, a nie wierzyć na słowo handlarzowi.
Pooglądaj sobie trochę Turbo kamerę:
http://player.pl/programy-online/turbo- ... ?atpl#play
– żeby trochę ochłonąć, jeden zawierzył handlarzowi bez sprawdzania i kupił samochód z warstwami szpachli, lakieru na 2000 mikrometrów, a przy tym dach przeciekał i zalewał samochód.
Takie gwarancje od handlarza są praktycznie warte ... 0.
e-tomek,zgadzam się z tobą że należy dokładnie sprawdzać to logiczne,można madzie puścić do aso na diagnostykę itp.obdzwoniłem kilkanaście ofert i praktycznie tylko dwóch handlarzy deklarowało wpis na fakturę o bez wypadkowości,reszta od razu odkładała słuchawkę...mieszkam daleko więc ciężko mi robić sobie wycieczki do każdej oferty,więc liczę na pomoc mazdowiczów z okolic..pozdrawiam
Wiesz ile to jest warte? tyle co kupa. Zarazem dopisuje do ogłoszenia ;wojciech m napisał(a):hmm..w ogłoszeniu gościu udziela pisemnej gwarancji na przebieg i bez wypadkowość
Doczytałeś to? niby badziewie wart taki dopisek ale jednak, na fakturze też zapewne znajdziesz dopisek że zapoznałeś się ze stanem auta i nie masz zastrzeżeń, lub coś w tym stylu.Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl
art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia.
Autu nawet nie przyglądałem bo nie ma sensu, znam tych handlarzy, normalni ludzie ze Szczecina tam się nie ruszają. Oczywiście Twoja kasa i Twój wybór.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
..MARIANEK..dzięki 

Słuchaj Marianka – on wie co mówi. Jak będzie Ci bardzo zależało, to pisz na priv, jak będę miał chwilę podjechać to się bujnę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Marianek troche przesadza, normalni ludzie też tam jeżdzą np. chłopcy z KMP Szczecin
w dziuplach nad Miedwiem stały kiedyś pewniackie ładne furki. 

Domelek napisał(a):Marianek troche przesadza, normalni ludzie też tam jeżdzą np. chłopcy z KMP Szczecinw dziuplach nad Miedwiem stały kiedyś pewniackie ładne furki.
..przynajmniej części są oryginalne,jeszcze ciepłe

Aż z ciekawości się wybiorę zobaczyć co to za "ulep" chcą koledze wcisnąć
Miernika nie mam, ale spasowania elementów i papiery mogę sprawdzić. Żeby mi się tylko pogoda nie spaprała...
No dobra – wszystko już wiem. Mazda na pierwszy rzut oka wygląda OK, ale po wnikliwej analizie zauważyć można, że była "bita" z przodu. Słabe spasowanie błotnika przedniego prawego ze zderzakiem (zderzak odchodzi od błotnika), halogen prawy uszkodzony, w środku woda, na pęknięciu przyklejona czarna taśma izolacyjna.
Progi po obu stronach z wykwitami dość znacznymi, jednak jeszcze pod farbą (jeszcze się nie przebiły albo ktoś je celowo zamalował). Najgorsze ogniska rdzy w miejscu zejścia błotników obok progów – tragedia! W bagażniku pod dywanikiem krople wody – być może po praniu tapicerki, ale.... chyba jednak jest raczej coś nie tak. Dodatkowo pod dywanikiem w bagażnikiem schowane jakieś zaizolowane kable – myślę, że od jakiejś tuby.
Papierów z wydruku z mazdy tak jak sądziłem nie mają. Tłumaczenie – "to można na poczekaniu za jakieś 100pln w salonie mazdy w Szczecinie sprawdzić bez problemu".
Nie wiem jak jest w benzynach mazdy, ale w dieslu jak się odkręci korek od oleju na zapalonym silniku i chlapie olejem to znaczy, że jest lipa i podkładki pod wtryskami do roboty. Odkręciłem korek i... musiałem myć rękę z oleju. Chlapie dość intensywnie.
Ogólnie –
Nie polecam. Raczej nadaje się do "mazdoszrotów". Ale wybór należy do Ciebie.
Pozdrawiam
No dobra – wszystko już wiem. Mazda na pierwszy rzut oka wygląda OK, ale po wnikliwej analizie zauważyć można, że była "bita" z przodu. Słabe spasowanie błotnika przedniego prawego ze zderzakiem (zderzak odchodzi od błotnika), halogen prawy uszkodzony, w środku woda, na pęknięciu przyklejona czarna taśma izolacyjna.

Papierów z wydruku z mazdy tak jak sądziłem nie mają. Tłumaczenie – "to można na poczekaniu za jakieś 100pln w salonie mazdy w Szczecinie sprawdzić bez problemu".
Nie wiem jak jest w benzynach mazdy, ale w dieslu jak się odkręci korek od oleju na zapalonym silniku i chlapie olejem to znaczy, że jest lipa i podkładki pod wtryskami do roboty. Odkręciłem korek i... musiałem myć rękę z oleju. Chlapie dość intensywnie.
Ogólnie –

Pozdrawiam
Wielkie dzięki za poświęcony czas,załącznik się należy
..pozdrawiam
W benzynach też olej zostaje w miejscu przeznaczenia.
czyli niewiele się zmieniło w kwestii "moto-zagłębia" pod SCZ. Piona dla Qudłatego
Wojciechu spróbuj z forumowiczami którzy pomagają w zakupie aut z Niemiec to polecane osoby

czyli niewiele się zmieniło w kwestii "moto-zagłębia" pod SCZ. Piona dla Qudłatego

Wojciechu spróbuj z forumowiczami którzy pomagają w zakupie aut z Niemiec to polecane osoby
Spoko. Trzeba sobie pomagać, prawda? Może kiedyś ja będę szukał jakiejś fury z Przemyślu, to będzie miał okazję się odwdzięczyć.
Owocnych poszukiwań.
Pozdrawiam
Owocnych poszukiwań.
Pozdrawiam
Strona 1 z 1