widmo82 napisał(a):Zostaw sobie zrzut ekranu na pamiątkę i zapraszamy do działu nasze mazdy

Jak wyszło z tą datą produkcji w papierach przekazanych przez sprzedawcę? Jak z rachunkiem za zakup? To leciało przez komis? Na jakich tablicach wrociles do domu? Mozesz rzucic zdjecie?
Hello
Generalnie wszystko poszło dobrze, do działu nasze mazdy wrzuce foty jak nawoskuje, tutaj wstepna fota po myciu i pastowaniu, ale wosk wskazany, narazie z racji braku czasu nawet nie mam kiedy przerejstrować ... ale środek wypucowalem i silnik też

12h mi to zajęło

, auto wygląda lepiej niż z salonu, lecz do zdjęć musze bardziej dopiescic

Data produkcji wg winu 2009, wg vindecoderz 23112008, rachunek FV marża na sprzedawcę w polsce a nie na niemca. W rachunku rok produkcji 2009, na SKP tez wpisali 2009. wiec rulez

Odnośnie blach .... dostałem dokument iż samochód sprowadzony bez tablic .... i wróciłem na lewych blachach 300 km do domu :\, ale o tym dowiedziałem się dopiero na miejscu. Więc już nic nie mogłem zrobić. Odnośnie przebiegu i wyposażenia później. Jak na razie jestem zachwycony. Widmo82, koło weekendu lub po nim

wrzucę foty i opis, będę czekał na komentarz

. Dodam tylko iż 2009 rok 64 kkm potwierdzone i wszystko w oryginale, nawet nie malowane