Witam serdecznie, jak ktoś mógł coś podpowiedzieć o tej Mazdzie to był bym wdzięczny. Zastanawia mnie ten silnik 136km? Za podpowiedzi dzięki wielki! Pozdrawiam Marek
MAREKJAA napisał(a): Zastanawia mnie ten silnik 136km?
Ten silnik ma 141 koni, pracownik ASO i tak się pomylił Sprawdź u Marianka nr VIN. Może coś będzie. Na zdjęciach nic niepokojącego nie widzę. Ogłoszenie jest z mojej okolicy, jak będziesz bardziej zainteresowany to mogę ją obejrzeć.
Witam dzięki za zaoferowaną pomoc, czekam na sprawdzanie VINU przez Marianka. Ale jak by kolega mógł ją sprawdzić to bym był wdzięczny, bo ja jestem zielony. Dziękuje i pozdrawiam.
Warszawa, i wszystko jasne. Nigdy i to nigdy nie słyszałem żeby ktoś kupił tam dobry samochód. Ostatnio też jeździłem po seata na handel to sprzedający w zaparte do końca szedł że w salonie się pomylili i ten przebieg co podali to jakaś ich pomyłka. Warszawiaki to cwaniaki i będą Ci zapewniać że igła do końca. Także tak tylko mówię bo wiele już oglądałem samochodów z wawki, także lepiej bądź czujny i nie słuchaj co CI mówi. Żeby nie robić za dużego offa to dodam że ten przedni zderzak dziwnie wygląda, jakby nie miał tego połysku co trzeba. Sprawdź temat przodu na wszelki wypadek.