Mazda6 2.0 Pb, 2007, (otomoto: 6000180353), 23.500 zł, Czarna.

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez Tomsio » 27 kwi 2015, 20:26

Witam,
Jeśli mogę to poproszę o pomoc w ocenie tegoż auta, za co będę bardzo wdzięczny, wszystkie sugestie opinie są wskazane i mile widziane :) nr VIN mam dostać ale na razie cisza :(

http://otomoto.pl/oferta/mazda-6-2-0-147km-udok-serwis-89-tys-km-z-niemiec-ID6y490t.html
Początkujący

Od: 1 lip 2013, 13:16

Postprzez stachan » 28 kwi 2015, 19:04

Ten egzemplarz to kolejny samochód od tego sprzedawcy – żadna z niego osoba prywatna tylko zwykły handlarz (co z resztą przyznaje sam). Ta zwłoka z podaniem VIN już go w zasadzie dyskwalifikuje, przynajmniej jako sprzedawcę z definicji... <oczy>
Obrazek
Zarząd – Członek Zarządu
Koordynator Finansów
Koordynator Konkursów

Od: 21 wrz 2006, 17:09
Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE

Postprzez Michu_M6 » 28 kwi 2015, 19:37

Będę się czepiał pewnie ale... początkujący "mazdowicz" tego nie widzi:
– stoi na nie oryginalnych alusach
– brak BOSE
– skoro brak BOSE to skąd szyberdach? był tylko w wersjach z BOSE (z tego co mi wiadomo), nieoryginalny?
– ale ma też podgrzewane fotele – one były też w wersjach z BOSE – BOSE uciekło :)
– ksenony bez spryskiwaczy i ich wysokość regulowana manualnie? wydaje mi się że jedno (ksenony) równa się drugie (auto regulacja i spryskiwacze)
– jakiś magiczny guzik /kontrolka koło dźwigni zmiany biegów? co to?
Nie codzienna konfiguracja wyposażenia pomiędzy Exclusive i Active, ponadto ze zdjęć nie widać nic złego...
Jak będzie VIN to wrzuć go do sprawdzenia Mariankowi i jak się potwierdzi przebieg to warto sprawdzić auto – wyposażenie można było pewnie dobierać indywidualnie...
Forumowicz

Od: 5 mar 2014, 20:17
Auto: Mazda 6 GY, LF, 2007