Postanowiłem ponownie stać się posiadaczem Mazdy 626, jako że posiadałem już Mazdę 626 z 2002 roku i byłem z niej niezmiernie zadowolony. Mieszkam w Niemczech wiec mój wybór padł na ten egzemplarz:
http://m.autoscout24.de/angebote/-269128699?asrc=st%7cas&from=ww3.autoscout24.de
Prosiłbym o rady na co zwrócić uwagę? Po rozmowie telefonicznej dowiedziałem się, że oprócz rozrządu i oleju zostały wymienione również hamulce. Jestem umówiony na obejrzenie jej w najbliższą niedzielę.
Za wszystkie cenne informacje oraz opinie niezmiernie dziękuję.
Mazda 626 1.8 Pb, 1999, (autoscout.de: 269128699), 10.000 zł, Trier (D).
Strona 1 z 1
Jak już miałeś 626 to podstawowa sprawa to stan blacharki. Jednak jeśli przebieg jest oryginalny ( a cena jak i to że auto jest w DE sugeruje że jest w super stanie i jest prawdziwy) to powinno jej nie być. Ale to mazda więc wszystko jest możliwe 
Reszta to standardowo jak przy oględzinach, wycieki, czy nie widać nic podejrzanego . Jazda próbna jest ważna, jak pracuje silnik, sprzęgło itd.
Powinno być ok:)
pzdr
Reszta to standardowo jak przy oględzinach, wycieki, czy nie widać nic podejrzanego . Jazda próbna jest ważna, jak pracuje silnik, sprzęgło itd.
Powinno być ok:)
pzdr
No i zostałem ponownym posiadaczem Mazdy
Rdzy dwa ogniska na masce po kamykach i tyle, dwie rysy male na tylnym błotniku. Okazało się że mazda jest z 2001 roku. Po za tym samochód wygląda jak by dopiero salon opuścił. Jutro pojadę na komputer sprawdzić ją. No i dodam wątek w "Nasze Mazdy".
Strona 1 z 1