Mazda3 2.0 Pb, 2005, (allegro: 5037424943), 18.500 zł, Mińsk Mazowiecki.
1, 2
W MMZ nie mogę z czystym sumieniem polecić dobrego mechanika i znawcy Mazdy, ja swojego Xeda robiłem a Auto Arko na Jaśminowej w MMz. Chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby podjechać do wawy do jakiegoś ogarniętego maździaża. Nie kojarzę tego autka z widzenia więc co do stanu też się nie wypowiem. Jakbyś się zdecydowała sprawdzać w MMz to podeślę numer telefonu na Jaśminową.
- Od: 1 mar 2009, 22:50
- Auto: był Xedos 6 CA 2.0i V6 24v
teraz M6 GG 2.0 R4 – MZR
diablicaK napisał(a):W DSR nie ma tej mazdy
DSR wszedł dopiero w 2006 roku, więc nie dziwota, że nic w DSR o niej nie ma – to jeszcze nie skreśla autka.
diablicaK napisał(a):nic mi nie chcieli powiedzieć.
Może dogadaj się z kimś lokalnym, bo jak usłyszeli że ktoś z Polski to może to być powód ich milczenia...
Moim skromnym zdaniem – szkoda odpuszczać autka tylko z tego powodu.
diablicaK napisał(a):nic mi nie chcieli powiedzieć.
Może dogadaj się z kimś lokalnym, bo jak usłyszeli że ktoś z Polski to może to być powód ich milczenia...
[/quote]
Dzwonił znajomy z Niemiec, ja nie znam niemieckiego
Ponowiono ogłoszenie (cena spadła do 16 500), czyli nikt się nie skusił.
Może ma ktoś czas w sobotę i jest z MMz lub okolic?
Trochę żałuję, że odpuściłam sobie to autko, bo dobrze mi się siedziało za kierownicą.
Myślałam jednak o zakupie czegoś młodszego.
A tu kurcze, ta mazda dalej czeka
Może ma ktoś czas w sobotę i jest z MMz lub okolic?
Trochę żałuję, że odpuściłam sobie to autko, bo dobrze mi się siedziało za kierownicą.
Myślałam jednak o zakupie czegoś młodszego.
A tu kurcze, ta mazda dalej czeka
Jak ogłoszenie długo wisi i nikt nie kupił, to znaczy (moim zdaniem), że coś jest nie tak z autem. Bez dokładnego sprawdzenia nie wywalałbym naście tyś...
-
Moderator EC/NM
- Od: 12 lip 2014, 15:21
- Auto: 3 BK '05r HB 1.6 Z6-VE
MX-3 KL-DE
Piotrek_154 napisał(a):Jak ogłoszenie długo wisi i nikt nie kupił, to znaczy (moim zdaniem), że coś jest nie tak z autem
Jestem tego samego zdania, tym bardziej że cena poszła w dół o 2.000 tyś. zł.

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
1, 2