Mazda6 2.0 Pb, 2005, (oferta prywatna).

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez sidneypolek » 16 lut 2015, 16:22

Cześć,

Bardzo proszę o pomoc-w czwartek przyjeżdża do mnie Mazda 6 2.0 Pb 2005 z Danii (kupiona przez pośrednika-jestem 2-gą osobą z kręgu rodziny/znajomych która kupuje u niego używaną Mazdę 6). Po wprowadzeniu rejestracji oraz nr. VIN sprawdziłem przebieg na stronie http://selvbetjening.trafikstyrelsen.dk ... tater.aspx i jest on zgodny z tym co podaje pośrednik. Razem z danymi dostałem pobieżne zdjęcia samochodu z zewnątrz (drobne obtarcia i wgniecenia, nic nadzwyczajnego jak na 10 letni samochód). Jednak wczoraj dostałem zdjęcia samochodu po naprawieniu wszystkich usterek/niedociągnięć i troszeczkę mnie zdziwiło, że samochód nie posiada w wyposażeniu radia z odtwarzaczem kaset ani CD (jedynie radioodbiornik). Natomiast z tego co widzę samochód posiada światła ksenonowe (wnioskuję po spryskiwaczach, podobno nie montowane fabrycznie do zwykłych świateł-jeśli jest inaczej to oznacza że zderzak był wymieniany). Moje pytanie brzmi zatem-czy taka wersja wyposażenia miała prawo wyjechać z fabryki? Albo bardziej kolokwialnie-czy sprzedawca nie ściemnia? Samochód z rynku duńskiego od 1-go właściciela. Z góry dziękuję za udzieloną mi pomoc i pozdrawiam,

Maciek
Załączniki
DSC07412.JPG
kokpit-widoczny brak szczelin na kasetę oraz CD
DSC07408.JPG
przód-spryskiwacze
Ostatnio edytowano 16 lut 2015, 19:35 przez sidneypolek, łącznie edytowano 3 razy
Początkujący

Od: 16 lut 2015, 15:42
Auto: Mazda 6 GG 2.0 MZR 2005

Postprzez Marianek » 16 lut 2015, 18:24

Duńczyk ma spryskiwacze zawsze, tam są one obowiazkowe, co do radia wychodziły takie wersje i ta tak ma. Jest to raczej podstawowa wersja. Nazwij temat zgodnie z regulaminem.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Zoom -Zoom from Belgium
Przedstawiciel Beneluxu i Niemiec

Od: 26 mar 2010, 14:31
Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.

Postprzez sidneypolek » 16 lut 2015, 19:19

Dziękuję za poradę, temat zmieniony.
Początkujący