Witam szukam Mazdy3 w wersji Top Sport 2.0 benzyna , bardzo ciezko jest znalezc taka oto mazde w bardzo dobrej kondycji i bez jakichkolwiek mankamentow , spedzilem wiele juz godzin na poszukiwaniu tego autka i wybor padl na ten model. Ogledziny juz byly z jazda probna , podczas jazdy prawe kolo stuka ( byc moze to tylko wygieta felga itp..) , wystepuje lekkie sciaganie do prawej strony , na drzwiach kierowcy , na ramce okna jest defekt , tak jakby pecherzyk , nie wiem co to moze byc .. , nadkola tylne wygladaja na zdrowe , zbadalem sprawe tylnych reflektorow i wlasciciel mowi ze zmienil na takie bo mial pod reka , fakt anglik to nie jest bo vin sprawdzalem i takze inne czynniki mowiace o angolu , autko chodzi az milo i ladnie sie prezentuje .Postanawiam pojechac po to auto z mechanikiem i wysprawdzac je .
Moze ktos z was juz ogladal to autko ? Moglby mi ktos wyrazic swoja opinie na temat tego samochodu? Bardzo zalezy mi na radach , bo naprawde chcialbym sobie sprawic taka mazde i nie chce kupic zlomu .
VIN: JMZBK14F261268018
Załącznik :
http://otomoto.pl/mazda-3-i-mazda-3-pak ... 85554.htmlPosiadam zdjecia tego auta.