Mazda3 2.0 Pb, 2005, (otomoto: C34185554), 18.400 zł, Tarnów.

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez chochlik437 » 25 gru 2014, 16:54

Witam szukam Mazdy3 w wersji Top Sport 2.0 benzyna , bardzo ciezko jest znalezc taka oto mazde w bardzo dobrej kondycji i bez jakichkolwiek mankamentow , spedzilem wiele juz godzin na poszukiwaniu tego autka i wybor padl na ten model. Ogledziny juz byly z jazda probna , podczas jazdy prawe kolo stuka ( byc moze to tylko wygieta felga itp..) , wystepuje lekkie sciaganie do prawej strony , na drzwiach kierowcy , na ramce okna jest defekt , tak jakby pecherzyk , nie wiem co to moze byc .. , nadkola tylne wygladaja na zdrowe , zbadalem sprawe tylnych reflektorow i wlasciciel mowi ze zmienil na takie bo mial pod reka , fakt anglik to nie jest bo vin sprawdzalem i takze inne czynniki mowiace o angolu , autko chodzi az milo i ladnie sie prezentuje .Postanawiam pojechac po to auto z mechanikiem i wysprawdzac je .
Moze ktos z was juz ogladal to autko ? Moglby mi ktos wyrazic swoja opinie na temat tego samochodu? Bardzo zalezy mi na radach , bo naprawde chcialbym sobie sprawic taka mazde i nie chce kupic zlomu .
VIN: JMZBK14F261268018
Załącznik :
http://otomoto.pl/mazda-3-i-mazda-3-pak ... 85554.html
Posiadam zdjecia tego auta.
chochlik437

Postprzez Dominator » 25 gru 2014, 17:49

Pas przedni skrecany, nie jest oryginalny, tak wyglada. Brak ramki pod tablice rejestracyjna. Jakas kolizja byla zapewne, trzeba sprawdzic podluznice i dokladnie przod. Co do ramki drzwi, czesto wystapuje tam korozja, to idzie przezyc.
...
Forumowicz

Od: 6 sty 2011, 23:36
Auto: Accord 8 2.2 gnojówka

Postprzez chochlik437 » 25 gru 2014, 21:06

okej czyli sprawdzic dokladnie przod , wlasnie zastanwial mnie pas przedni bo brak naklejki bialo pomaranczowej
chochlik437

Postprzez Marianek » 26 gru 2014, 01:02

Zapytaj bezpośrednio właściciela czy posiada zdjęcia z przed kolizji. Nie pisze ze bezwypadkowa wiec wie co jest na rzeczy.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Zoom -Zoom from Belgium
Przedstawiciel Beneluxu i Niemiec

Od: 26 mar 2010, 14:31
Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.

Postprzez chochlik437 » 26 gru 2014, 13:41

Ok dzieki wilekie za rady , postaram sie pojechac z mechanikiem i je dokladnie przejrzec ,
chochlik437