że się wetnę w rozmowę – jak dla mnie to ten [jaki?] błotnik jest taki sam. Zwróć uwagę, że akurat na łączeniu błotnika na zdjęciu odbija się dach domu, który akurat przez przypadek, albo i nie załamuje się dokładnie na łączeniu, więc (wg. mnie) różnica kolorów, to tylko złudzenie optyczne.
Aż tak szeroko nie spojrzałem faktycznie jest różnica.
Malowalem sam swoja ba i wiem jak wyglada odciecie na slupku przy żle dobranym lakierze a druga az tyle swiatla nie ma na tym zdjeciu, zeby sie zrobilo zludzenie Byl malowany auto ma 11lat
Zdjęcia nie powiększałem ale nie dał bym reki urwać ze to malowanie a nie cienie jakieś Nad drzwiami jest jeszcze mokre wiec również może być od tego. Warto by sprawdzić na miejscu jak ma się nie daleko, albo otwarcie spytać właściciela samochodu.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole." Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Pobawiłem się deko w photoshopie, tył ewidentnie malowany, to na dachu to woda, więc może góra ładnie cieniowanie poszło, ale drzwi do tylnego błotnika to już mocno kiepsko. To nadkole tez mi nie pasuje Sa tablice, więc jutro moge sprawdzic czy mam coś u siebie z historii kolizyjnej