pusty3 napisał(a):Panie Marianek prosze uważać co pan pisze .Prosze powiedziec w którym miejscu sa tablice podrobione , wszyscy klijenci oddaja tablice do polskiego wydziału komunikacj .Wydział komunikacji i stacje diagnostyczne pana tezy nie potwierdzaja , wiec ostrożnie z tymi pomówieniami .Chyba bede musiał w DE zlożyc zawiadomienie ze wszytkie tablice wyprodukowane prz niemieckich wydziałach komunikaci sa lewe bo tak twierdzi Marianek.Kolego zapewne nigdy nie byłes w DE po auto i nie wiesz ze tam tablice sa robione , ale ty masz swoja teze.Wiec prosze ostroznie z tymi pomówieniami bo moge wyciagnac konsekwencje prawne za pomówienie pozdrawiamto samo dotyczy sie pana Dadan
I jak tam, dalej podtrzymujesz? Pani z urzędu w Niemczech potwierdziła słowa Marianka (który tak na marginesie jest forumowym "fachowcem" jeśli chodzi o kupno auta). Czyli co z tymi konsekwencjami? Wyciągnięte już, wyrok wisi nad Mariankiem? Czy szukanie prawdy na internetowym forum i co więcej posiadanie jej jest już karalne? I don't want to live on this planet anymore

Czytając poźniejsze posty....chłopie, na każde pytanie i dociekanie odpowiadasz jak na atak. Jakbyś nie miał niczego do ukrycia, albo jakbyś był kumatym człowiekiem, to podszedłbyś do tematu na luzie i udzielił informacji , zamiast odszczekiwać tylko i odwracać kota ogonem (bo to Marianek wiesza na Tobie koty, tak jak i na wszystkich handlarzach). Kolejne powiedzenie mi się przypomniało: tylko winny się tłumaczy.
A jeśli chcesz posługiwać się mianem osoby polecanej na forum mazdaspeed (chyba, że chodziło o speede mazda, to nie mam pytań

), to zacznij działać chociażby jak carpasja i zachowywać się na poziomie. A w obecnej sytuacji – niestety wyszedłeś na typowego handlarza, nierzetelnego i do tego bez ogłady. Niestety przez to ciężko obecnie kupić dobry samochód.
Z niecierpliwością czekam na Twój komenatrz, bo zakładam, że nie odniesiesz się do tego co napisałem i jak jest naprawdę, tylko uraczysz nas śpiewką, z której będzie wynikać, że nie daliśmy Ci szansy itp itd. Pozdrawiam!