Mazda6 2.0 FL, 2007, (otomoto: C34534185), 24.500 zł, Dobryszyce

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez Piotrek88 » 19 wrz 2014, 12:47

http://otomoto.pl/mazda-6-audio-bose-rejestracja-02-2008r-exclusiv-C34534185.html#om-offer-contact

Sprawdziłem VIN, autko do 2010 było serwisowane w ASO a więc przez ponad trzy lata nie wiadomo co się z nią działo i w jakim była stanie...
Ostatni wpis przebiegu to 33 170 km.
Na temat tego komisu z Dobryszyc są różne opinie, chyba bardziej odradzające niż zachęcające, choć te też się zdarzały.

Co o niej sądzicie... ? Ma wszystko co chciałbym aby miała + ten wymarzony przeze mnie kolor....
Ale jednak 3 lata niewiadomej robi swoje... do tej miejscowości mam kawałeczek, szkoda mi trochę jechać na darmo..

Znalazłby się może ktoś z okolic kto wspomoże i rzuciłby okiem na to autko ??

Będę też wdzięczny za jakieś obiektywne opinie bo wiadomo, że fascynacja oślepia.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 19 wrz 2014, 20:16 przez stachan, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Drobna literówka :)
Początkujący

Od: 4 lip 2013, 15:22
Auto: Mazda 3 BK Top Sport 2.0 Sedan
2004 r

Postprzez Marianek » 19 wrz 2014, 15:11

Nie moja sprawa ale Gubala bym unikał z daleka (jak i innych handlarzy z negatywna opinia. Dobre opinie w większości sam zrobił sobie, zwłaszcza na specjalistycznych forach, bo zwykłego zadowolonego użytkownika by tam nie skierowało, logika sama wskazuje :)
Osobiście wyznaje zasadę ze jak kogoś nie polecają to do niego nie jadę, po co mam dołączyć do wpisów negatywnych? Przed era DSR kręcił liczniki, co do bezwypadkowosci tez wiele było do życzenia, oczywiście kolizja to nie wypadek wg handlarzy a o kolizjach nic się nie pisze ;)
Koszt sprowadzenia auta to 400-700eur, odejmij opłaty, marze i pomyśl co idzie kupić w DE za te pieniądze.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Zoom -Zoom from Belgium
Przedstawiciel Beneluxu i Niemiec

Od: 26 mar 2010, 14:31
Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.

Postprzez Piotrek88 » 19 wrz 2014, 15:41

Dzięki Marianek za odpowiedź, w takim razie odpuszczam ten egzemplarz.... wolę nie pakować się w szambo które mogło by z czasem wyjść.... Sam fakt braku 3 lat w DSR już daje wątpliwości...

Marianek napisał(a):Koszt sprowadzenia auta to 400-700eur, odejmij opłaty, marze i pomyśl co idzie kupić w DE za te pieniądze.

Z moich poszukiwań ma niemieckich ogłoszeniach warte uwagi egzemplarze zaczynają się od 6000 euro + opłaty + czyjaś pomoc w sprowadzeniu, bo sam się nie podejmę tego zadania, daje łączenie około 28 000 zł i tak wiem, sam odpowiedziałem sobie na pytanie o stan tej Mazdy w tym ogłoszeniu <nie powiem>
W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak szukać dalej

Pozdrawiam
Początkujący

Od: 4 lip 2013, 15:22
Auto: Mazda 3 BK Top Sport 2.0 Sedan
2004 r