Mazda6, 2.0, 2006, (autoscout24.de: 621505), 25.132 zł, Moers (D).
1, 2
A ten przycisk jest od czego? Chyba tam w ogloszeniu u mnie na zdjeciu jest?:> czyli wychodziloby na to ze przod byl bity i dali zwykle tansze lampy z przed liftu? Da sie zobaczyc date produkcji na tamtych reflektorach?
Gamboa napisał(a):A ten przycisk jest od czego?
Wyłączenie trakcji...
Każda Mazda ma wbudowany DSC, ale nie każda wersja ma TCS (tylko te najwyższe)
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
W De wszystkie wersje sa sport. Moja miala w książce sport kombi a nawet cd nie miala
Wg. mnie z autem wszystko jest ok. Lampy sa te co powinny byc. Wojtek opisuje rynek UK, tam jest całkiem inaczej z oznaczeniami.
Wg. mnie z autem wszystko jest ok. Lampy sa te co powinny byc. Wojtek opisuje rynek UK, tam jest całkiem inaczej z oznaczeniami.
Gamboa napisał(a):tym bardziej że jest z servisu mazdy, czyli ktoś ją oddał w rozliczeniu za nowe auto.
trapi mnie że nie ma gwarancji (chyba) jeśli będę mógł dokupić to chyba się zdecyduję bo nie jestem mechanikiem
Z tego co się orientuję, to w tej chwili wszystkie komisy salonowe w Niemczech są zobowiązane do udzielenia gwarancji (chyba półrocznej) na sprzedawany używany samochód
Vin nam wiele wyjaśni mimo to auto wygląda naprawdę spoko
.
Jak będziesz miał vin napisz mi na PW, obejrzę to

Jak będziesz miał vin napisz mi na PW, obejrzę to
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH