Co do lamp to porównaj sobie je z moimi poliftowymi, które wychodziły od 06.2016
1- lewa 2- prawa Nigdy nie widziałem na żywo LEDów, ale są bardzo podobne do tych z tej mazdy co linkujesz. Tylko reszta nie pasuje bo to nie wersja TOP.
Poproś o zdjecie od tyłu i porównaj szczeliny pomiędzy lampami na lewej stronie w stosunku do prawej stronie. Mam wrażenie, że po lewej jest dużo mniejsza.
Zapytaj też skąd w tym aucie nowe ramki głośników, bo one wychodziły dopiero w poliftach:

Na bank komora silnika była myta, nie ma siły, aby w aucie 10letnim tak wszystko błyszczało – pomyśl o rudej, która ogarnie przewody, złączki itd. A własnie: rok modelowy 2005, ale coś mi się zdaje, że produkcja 2004
Opis masz rację, jest ostry

Z NAJBOGATSZYM WYPOSAŻENIEM
az 10 poduszek air bag wraz z 6 kurtynami bocznymi <= kolejny znaFca
– siedzenia o niepowta
żalnym komforcie podczas jazdy z mozliwosia regulacji we wszystkich płaszczyznach <= zapytaj jak przesuwa się je na prawo i lewo

– mega przestronny bagażnik z możliwością zwiększenia powierzchni(poprzez złożenia tylnych siedzeń!!!) <= Facet ma racje, to nie jest jakieś tam BMW w sedanie!
UNIAKTOWEGO KOLORU CZARNA METALICZNA PERŁA * <= a ja miałem wrażenie, że czarnych najwięcej

PS: Pamiętaj, że na niektóre uchybienia w aucie używanym można przymknąć oko, wszystko zależy od ogólnego stanu auta i ...ceny

Ważne, żeby auto nadal było dynamiczne.
Uzupełnij profil o informację skąd jesteś.