Tak z ciekawości piszę, bo cena jakby zaniżona... Ktoś może oglądał? Dzwonił?

Z tego, co się dowiedziałem to auto ze Szwajcarii, a nie z Niemiec jak w ogłoszeniu.
www.mazdaspeed.pl
awarya napisał(a):Ale auto w ogłoszeniu to MPS, a Ty chyba nie kupiłeś MPS-a,
markus1784 napisał(a):Może i droższe, ale zaraz o 30%?
markus1784 napisał(a):Ja nie dawno kupiłem Mazde 6 2.6 2006 sedan, za ok.20 tyś. zł, moje autko jest w perfekcyjnym stanie technicznym, więc jak widzisz ten egzemplarz ma dośc wysoką cenę, ja bym odradzał.
Pozdrawiam.
makovic napisał(a):To widać w bardzo dobrej cenie kupiłeś jeśli auto jest w dobrym stanie. W Niemczech to za 5 tysięcy ojro nie powalczysz za wiele. Z czegoś będziesz musiał zrezygnować, albo przebieg albo np rocznik.
markus1784 napisał(a):Mój jak kupowałem miał 191kkm, ale przebieg miał na 100 % prawdziwy bo w Duńskim urzędzie sprawdzałem (autko właśnie z Danii) i stąd ta niższa cena.
talk_about85 napisał(a):Niestety Dunski urząd nie daje takiej pewności jak Mazdowska baza przegladow. W Danii zdarzaly się przypadki opisane tutaj na forum cofania licznikow i zatwierdzania tego przez ten urzad. Ja kojarze przynajmniej dwa. Proceder podobny do tego co zaczyna się i będzie się dzialo w Polsce na stacjach kontroli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości