Mazda 6 Sport 2008r, 2.0 16V – 147 KM (otomoto C32325029) 41700tyś. zł. Białystok

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez Fans » 21 mar 2014, 17:36

http://otomoto.pl/mazda-6-2-0-16v-1-wl- ... 25029.html

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Opis pojazdu

* MAZDA 6 – SPORT
* Silnik: 2.0 16V – moc 147 KM BENZYNA
* Pierwsza rej.: 05/2008 * Rok modelowy: 2008 * Produkcja: 2008
* Pojazd świeżo sprowadzony po wszystkich opłatach celno-skarbowych
* Auto bezwypadkowe z historią serwisową
* Komplet dokumentów do rejestracji w Polsce
* Kupujący zwolniony z opłaty skarbowej / faktura VAT

* GWARANCJA NA AUTO 3-MIESIĄCE W CENIE !!!
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Forumowicz

Od: 30 lip 2010, 12:16
Auto: Opel Insignia 2.0 CDTI 4x4 2013r., 160 KM

Postprzez Marianek » 21 mar 2014, 19:28

To auto wygląda na skandynawska wersje, stawiam Duńczyk, vin więcej powie.
Niby piszą ze faktura VAT (oby nie marża) ale trzeba się upewnić, inaczej jeśli przechodził przez Niemcy to ryzyko przekrętu vat. Opis standardowy chyba jak we wszystkich ich autach bo weluru to auto nie posiada ;)
Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlowa i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia.

ZAPIS TEN ZOSTAŁ ZAWARTY ZE WZGLĘDU NA MOŻLIWOŚĆ DROBNYCH, LUDZKICH POMYŁEK. JEŻELI ZAUWAŻYSZ NIEŚCISŁOŚĆ – NAPISZ DO NAS, A NIEZWŁOCZNIE JĄ WYJAŚNIMY
.
radze na takie zapiski uważać, w razie co to po ptokach. Poproś o ogólne warunki tej gwarancji i poczytaj jak wygląda, może się okazać ze gwarancja jest nic nie warta ale chwyt reklamowy jet i ty za niego płacisz.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Zoom -Zoom from Belgium
Przedstawiciel Beneluxu i Niemiec

Od: 26 mar 2010, 14:31
Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.

Postprzez Nerosław » 28 kwi 2014, 10:07

Witam
Również szukam Mazdy od dłuższego czasu i akurat jestem z Białegostoku. Odnośnie tego egzemplarza to lepiej sobie odpuść. Już ją miałem w warsztacie. Auto zakupione w Danii, wnioskując po wyglądzie użytkowane przez kogoś młodego. Plastiki w klapie bagażnika połamane ale jakoś kupy się trzyma, w środku jedno przepalenie od papierosa, pasażer z tyłu, lewa strona, wykładzina koło progu. poza tym większych szkód nie było widać. Z zewnątrz malowana maska (i tak już są odpryski po kamieniach), oraz obydwa błotniki (ale nie całe, malowanie zgubione w połowie), zderzak – nie potrafię powiedzieć bo plastikowy, ale jest podrapany z prawej strony a zaślepka od haka holowniczego o innym odcieniu. prawy próg był chyba oderwany bo jest wkręcony zwykłym blachowkrętem i zamalowany na biało (widoczny na zdjęciach przy przednim kole). Tylne lampy od spodu zrobiły się już zielone, jakieś glony czy coś, nie wiem, nie jestem biologiem. Przegląd zrobiony u mechanika u którego robimy auta firmowe plus prywatne, dodatkowo przyjaciel rodziny więc zaufany człowiek. Od spodu auto zabitexowane lub zamazane czymś podobny (chłopaczek z komisu stwierdził że to na pewno oryginalna powłoka, mazda robiła akcje serwisową :D ), ogólnie masa rdzy od dołu, tłumik środkowy, przerdzewiały, dwa końcowe także. Tarcze przerdzewiałe wszystkie, klocków brak z tyłu. zawieszenie poza tym w miarę w porządku. Wszędzie ogniska korozji, zawiasy drzwi, maski. Przy podłączeniu kompa jest błąd poduszki pasażera, na desce natomiast raz się pojawia raz nie (chłopaczek mówił że pewnie przy odkurzaniu ktoś zawadził i kostka pod fotelem nie styka). Ogólnie mechanik po rozmowie powiedział żeby nie brać, no chyba że się uprę, ale wtedy trzeba zainwestować kilka zł w doprowadzenie jej do ładu (chociaż i tak mi odradzał). Aha, przy jeździe próbnej strasznie trzepotała kierownica (koleś twierdził, że to przez te zardzewiałe tarcze :) ), zbieżności brak bo opony krzywo zjechane. Tyle mojej opinii, specjalnie nawet się zarejestrowałem, bo wiem ile człowiek się wkurza gdy obiecana igiełka jest dojechanym szrotem. Z daleka auto prezentuje się ładnie i ładnie wygląda ale z bliska to porażka. Poza tym wcześniejsza cena była 42 900, jak dawałem 39 000 z uwagi na sporo wad, to facet powiedział że albo normalna cena, a jak nie to pojutrze przyjeżdża chłopak i ją zabiera, więc niech lepiej od razu się decyduję bo niedługo auta nie będzie hahaha tutaj już nie wytrzymałem, parsknąłem śmiechem i pojechałem :) Pozdrawiam i mam nadzieję że pomogłem.
Początkujący

Od: 28 kwi 2014, 09:45