Obejrzałem i tak:
kajtus napisał(a):– Nadkola – tak jak mówiłeś, są bąble, ale zarówno z tyłu jak i z przodu. Z przodu są to faktycznie bąble, natomiast z tyłu jest gorzej, zwłaszcza z prawej strony – wszystkie 4 nadkola masz na zdjęciach, więc możesz dokładniej zobaczyć.
no rdza jest, powiem szczerze u mnie w 2001 roku jest jej dużo mniej, nadkoli tył właściwie nie ma
kajtus napisał(a):– Progi
właściwie już dziury się pojawiają... do roboty...
kajtus napisał(a):– Przedni zderzak
ktoś lubił się przepychać autem chyba ;p
kajtus napisał(a):– Komora silnika
rdza w normie, te ala szpachlexy to seria tylko nie jestem pewien czy dokładnie taka jak na wyżej wymienionym obrazku, za rzadko zaglądam pod swoją maskę żeby pamiętać

kajtus napisał(a):Szyby
nie pamiętam jak przód, reszta ok
kajtus napisał(a):– Środek
gałka standard choć sądzę że albo ktoś miał dużo kwasu w rękach albo może być trochę cofnięta bo widziałem bjtki z przebiegiem 150tys i wzór jeszcze się zdarzał.. u mnie wygląda tak samo więc nie ma reguły
kajtus napisał(a):– Podłoga bagażnika
no i tu jest ciekawiej ;p po pierwsze na jednym ze zdjęć widać tą pękniętą lampe na tym samym widać też że karoseria w tym miejscu nie leży jak trzeba, bagażnik jest wysmarowany takim cudem, nie jestem tylko pewny czy w ten sposób bo jest coś zbyt nie równo, i u mnie chyba pasta ma jaśniejszy odcień, bardziej jak na tym foto z lewej wnęki przy nadkolu (w której swoją drogą jest woda a to nie najlepiej)
generalnie auto bym sobie odpuścił raczej