Witam,
Prosiłbym o spojrzenie na tą mazdę. Wracam na forum po latach, bo kiedyś już miałem jedną Mazdę, BA 1.8. Teraz chyba wrócę do tej marki bo byłem z niej zadowolony.
Ta jest trochę porysowana, przejechane też ma trochę, ale tak to wydaje się całkiem spoko.
tylko tak, Navi jakaś taka nie oryginalna chyba, no i nie widzę sterownika Webasto, a w ogłoszeniu jest informacja iz auto jest w to wyposażone.
Mam do niej kawałek a podoba mi się, dzięki
VIN:JMZGY19R201173960
http://tablica.pl/oferta/mazda-6-bose-k ... c06b700e74
Ps. screen strony wrzucę jak wrócę z pracy, tutaj coś mi proxy blokuje i nie mogę wrzucić obrazka
Mazda 6 GY 2.0 Diesel 2004 (otomoto C32137906) 15400 PLN Pruszków
Strona 1 z 1
Auto robiło jakieś 30 tyś km rocznie.
Navi równie oryginalne jak wykładzina bagażnika ( tzn. NIE oryginalne ).
Nie polecam... no i ten pruszków
Rozmawiałem kilka dni temu z handlarzem z komisu... takie auta są dla nich warte jakieś 7-8 tyś PLNów... Bez względu na to czy silnik jeszcze pracuje czy już nie...
Jak to powiedział, najlepiej je ogłosić na tablicy lub innym serwisie bez skomplikowanej rejestracji, sprzedać na parkingu pod marketem a po transakcji zlikwidować kartę SIM z nr telefonu...

Navi równie oryginalne jak wykładzina bagażnika ( tzn. NIE oryginalne ).
Nie polecam... no i ten pruszków

Rozmawiałem kilka dni temu z handlarzem z komisu... takie auta są dla nich warte jakieś 7-8 tyś PLNów... Bez względu na to czy silnik jeszcze pracuje czy już nie...
Jak to powiedział, najlepiej je ogłosić na tablicy lub innym serwisie bez skomplikowanej rejestracji, sprzedać na parkingu pod marketem a po transakcji zlikwidować kartę SIM z nr telefonu...

gośc napisał w ogłoszeniu że mata ochroną w bagażniku ma, dlatego nie oryginalna. Z Navi to tak myślałem, bo na inncyh ogloszeniach navi duzó łądniej wyglada, lepiej spasowana jest. 30 dyszky to spoko, normalny przebieg.
O co Wam chodzi z tym Pruszkowem? Nie kumam..
A, a co to jest "•Antena wielofunkcyjna"
O co Wam chodzi z tym Pruszkowem? Nie kumam..
A, a co to jest "•Antena wielofunkcyjna"
- Od: 2 kwi 2007, 20:11
- Auto: Sebring Limited Convertible
Strona 1 z 1