Nieuczciwy "Klubowicz" Green
Michał.. Ja akurat jestem zdania, że oddanie całej gotówki [nawet ratalnie] bedzie pewnego rodzaju rehabilitacją ze strony Greena. Myśle, że powinnismy sobie darowac takie żarty. Green stracił Klubowicza, stracił tez pewnie w oczach wielu uzytkowników. Ale oddaje pieniądze. Każdy swoje juz wie, nie potrzeba szydzic. Dzieki za zrozumienie mojego punktu widzenia. 
Jakiś tam podpis Leszka :P
Green napisał(a):skoro was to tak interesuje bardziej niz samych zainteresowanych to z andrzejem temat rozliczony z bartkiem na dniach.Pozdrawiam Green
to wlasnie bardzo dobrze ze interesuje. wiedzą z kim NIE robić interesów.
i dlatego dobrze że takie tematy powstają

Radex napisał(a):Green napisał(a):skoro was to tak interesuje bardziej niz samych zainteresowanych to z andrzejem temat rozliczony z bartkiem na dniach.Pozdrawiam Green
to wlasnie bardzo dobrze ze interesuje. wiedzą z kim NIE robić interesów.
i dlatego dobrze że takie tematy powstają
i tu byś się zdziwił

- Od: 18 lip 2007, 10:26
- Auto: Mazda 323 BG GT
Grzesiek jak spłacisz kolegów do końca, daj mi znać na PW.
Przypominam o zachowywaniu pewnego poziomu w wypowiedziach na forum. Przed chwilą dwóch "bystrych" kolegów zarobiło tygodniowego BANa, więc magiczny guziczek jest rozgrzany.
Przypominam o zachowywaniu pewnego poziomu w wypowiedziach na forum. Przed chwilą dwóch "bystrych" kolegów zarobiło tygodniowego BANa, więc magiczny guziczek jest rozgrzany.
Jakiś tam podpis Leszka :P
a w innym dziale się w tym samym czasie chwiali jak wkłada pieniądze w swój samochód..
Myślę jednak, że będzie w przyszłości sam tego żałował. Jak się zorientuje w ciężkiej sytuacji, że nie ma od kogo na "fajki" pożyczyć.. Sorry, że się wypowiedziałem ale zmęczony jestem i mi jeszcze ciśnienie podniósł
Myślę jednak, że będzie w przyszłości sam tego żałował. Jak się zorientuje w ciężkiej sytuacji, że nie ma od kogo na "fajki" pożyczyć.. Sorry, że się wypowiedziałem ale zmęczony jestem i mi jeszcze ciśnienie podniósł

dokladnie. tutaj wisi komus kase ale z drugiej strony wklada w swojego grata kupe plnów, to jest dla mnie chore. w jego temacie o BG tez wpisal sie gosc odnosnie audio bo nie ma ani jednego ani drugiego. ja osobiscie stracilem do niego zaufanie i nic tego juz nie zmieni bo kazdy jest w stanie splacic np po 50pln czy 100pln miesiecznie. po prostu kpina.
jestesmy z tego samego miasta co zielony tylko nie wiem czy akurat jest sie czym chwalic
Barthek masz kase od niego?
jestesmy z tego samego miasta co zielony tylko nie wiem czy akurat jest sie czym chwalic
Barthek masz kase od niego?

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Barthek dostał nie tylko kasę ale też głośniki jako gratis.Wiele osób zamawia towar i rezygnuje wiec przestańcie [tiiit] że ja jestem mu coś winien.Nie nie jestem.On ma u siebie te sprężyny a nie ja na aucie swoim.Więc temat jest bezsensowny.Barthek może potwierdzić głośniczki dostał jako gift z mojej strony.Temat uważam za wyjaśniony.

- Od: 18 lip 2007, 10:26
- Auto: Mazda 323 BG GT