Przestroga przed forumowiczką Lulka (niegdyś Lulu)
Witam
Niestety o sprawie nie wiedziałem , dostałem w sobotę jedno pw od Pinkiego , odpisałem ze nie wiem o co chodzi a mój nr do niego nie odpowiadał 509 166 148 , mój się nie zmienił od lat 609 615 557 większość ludzi go ma. Jako ze korzystając z pogody w sobotę przesiedziałem w garażu gdzie mam słaby zasięg 3G i dopiero w niedziele sprawdzałem inne pw , z przykrością muszę stwierdzić nic nowego nie miałem od Pinkiego. Jako ze znudziło mi się spłacanie długów i wyjaśnianie spraw kazałem Lulu ogarnąć temat bo nie chce się denerwować. Chciałbym nadmienić ze w chwili obecnej mam rozdzielność majątkową i nie odpowiadam za takie tematy.
I chciałbym ze moja osoba nie była poruszana.
Niestety o sprawie nie wiedziałem , dostałem w sobotę jedno pw od Pinkiego , odpisałem ze nie wiem o co chodzi a mój nr do niego nie odpowiadał 509 166 148 , mój się nie zmienił od lat 609 615 557 większość ludzi go ma. Jako ze korzystając z pogody w sobotę przesiedziałem w garażu gdzie mam słaby zasięg 3G i dopiero w niedziele sprawdzałem inne pw , z przykrością muszę stwierdzić nic nowego nie miałem od Pinkiego. Jako ze znudziło mi się spłacanie długów i wyjaśnianie spraw kazałem Lulu ogarnąć temat bo nie chce się denerwować. Chciałbym nadmienić ze w chwili obecnej mam rozdzielność majątkową i nie odpowiadam za takie tematy.
I chciałbym ze moja osoba nie była poruszana.
Speed napisał(a):I chciałbym ze moja osoba nie była poruszana.
Niestety ale będzie, bo sam zaproponowałeś rozwiązanie tematu spłaty długu twojej żony i z twojego konta ponoć wyszedł przelew, więc dlaczego miałbym o tobie w kontekście całej tej sytuacji nie pisać??
ex MSP
bieski napisał(a):Kto tyle pieniędzy pożycza.
Pożycza, nie oddaje, na co przepuszcza? Trza mieć zdrowo w głowie, żeby tak odwalać
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
ravo napisał(a):Klub nie miesza się i nie będzie mieszał w takie spory od tego jest policja i inne organy ścigania. Wątek jest w odpowiednim miejscu jak wątek Mckopera. Jeśli policja lub prokuratura jak to często bywa zwraca się do nas o jakieś dane wtedy tylko odgrywamy rolę pośrednika w wymianie informacji.
Normalnie ręce opadają.....znaczy się żadnych konsekwencji???? BAN dożywotni dla obojga i amen!
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Mazd Max napisał(a):BAN dożywotni dla obojga i amen!
za rozdzielność majątkową?
Skoda Rapid , Mii FR-line 1.0
byly: Mazda 323 BG, Tribute, M6 GG, M5 CR i M2 DE, SEAT Mii SE 1.0, Seat Toledo NH S 1.2
byly: Mazda 323 BG, Tribute, M6 GG, M5 CR i M2 DE, SEAT Mii SE 1.0, Seat Toledo NH S 1.2
pinky napisał(a):Mały edit na pierwszej stronie, powiem wam że ręce opadają...
No to BAN tylko dla Lulu a Speedowi współczuję
Wysłane z poczty w Radzyminie
Czytam to i aż nie wierzę, podszywanie się pod speeda, pożyczki na takie kwoty w necie, pożyczanie kolejnych tysięcy na forum – nie ma co w tej chwili kogokolwiek banowac, sprawa jest ewidentnie do wyjasnienia na Policji, a osobie Lulu chyba potrzebna jest poważna pomoc, żeby wyjść z tej spirali
Jednak forum to jakaś społeczność... zostały przedstawione suche fakty... jeżeli to trwa od dawna grono wierzycieli w dużym procencie to forumowicze/klubowicze to wychodzi na to że osoba traktuje forum jako bazę potencjalnych pożyczkodawców i z premedytacją wykorzystuje kredyt zaufania jaki daje jej staż na forum.. chyba jednak moralnym obowiązkiem osób prowadzących tą społeczność jest to, zeby uchronić /ostrzec pozostałych użytkowników przed ewentualnymi konsekwencjami wchodzenia w interesy z wyżej wymienioną osobą... i nikt tu widze nie użył słowa złodziej, oszust, naciągacz.... natłok sytuacji i ilość niezadowolonych mówi sama za siebie... tu nie rozbija się o ukaranie czy ban bo od dochodzenia winy i wyciągania konsekwencji są odpowiednie organy.....chodzi o to żeby nikt więcej nie stracił pieniędzy kierując się dobrą wolą i sympatią..... to po mojemu najbrudniejsza perfidność........ ja sie tylko zastanawiam czemu ?
ROTARY ENGINE VEHICLES SERVICE
OBSŁUGA I NAPRAWA POJAZDÓW Z SILNIKIEM ROTACYJNYM
Uczciwe diagnozy i rzetelne naprawy, pomoc w zakupie
KONTAKT 508-279-238 tomek@rotaryengines.pl
http://rotaryengines.pl/
OBSŁUGA I NAPRAWA POJAZDÓW Z SILNIKIEM ROTACYJNYM
Uczciwe diagnozy i rzetelne naprawy, pomoc w zakupie
KONTAKT 508-279-238 tomek@rotaryengines.pl
http://rotaryengines.pl/
1. czy jesteście pewni, że podawanie numerów tel. w miejscu publicznym jest rozsądne?
2. Speed czy podszywanie się pod Ciebie wiązało się też z wysyłaniem wiadomości przez Twoje konto?
numer telefonu 887220xxx w sieci Sami Swoi –
2. Speed czy podszywanie się pod Ciebie wiązało się też z wysyłaniem wiadomości przez Twoje konto?
numer telefonu 887220xxx w sieci Sami Swoi –
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Ladnie sie dzieje. Wojtek przypomnij sobie jak jakis czas temu mowilem Wam ze bedzie taka akcja
Jakos tak obojetnie do tego podeszliscie. Wspominalem Ci ze region znam bardzo dobrze. Nawet ludzi ktorzy sie nie loguja. Ale Mazowsze zdaniem Pawla to ulamek spolecznosci
Mniejsza z tym. Nie wazne. Wy wiecie lepiej ja gorzej
Wracajac do sprawy.
Speed przestan mydlic pinkiemu oczy. Nie trafiliscie na idiote. Tak jak wczesniej.
Po tym co sie dzialo dalej takie zagrywki ?
Krecicie jak krupier rosyjska ruletką.
Zgubiles nasza regionalna flage. Zarzekales sie ze ja masz. No Wam ja pozyczylem.
Po wielu upominaniach stwierdziles ze ja masz i oddasz mi pieniadze to zrobimy nowa bo i tak logo nie aktualne.
Mowie dobra. Przekazales mi 50 zlotych. Mowie dobra niech bedzie.
Na zlocie w Radomiu pokazujesz mi flage. Mowisz, widzisz mowilem ze jest. Zachowalem zimna krew i dalem se na luz. Nie pomyslales ze ta flaga co zrobiles jest mniejsza, inaczej ulozone logo etc. Przeciez ja mam taka druga tylko ze niebieska. Zapomniales o tym ?
Te pieniadze ktore mi dales ja je mam. Teraz przy nowych flagach chcialem ich uzyc. Na spocie juz ludzie chcieli mi dawac pieniadze bo skladka juz byla prawie ustalona. Mowie do jednego z klubowiczow. Moment jeszcze nie czas.
Chcialem zrobic jako jeszcze PR niespodzianke i ufundowac ja sam. Moj plan prysl bo systematycznie zaczelismy sie wycofywac z flagi. Nie pozostalo mi nic innego jak te pieniadze przekazac na szczytny cal dla regionu. Mysle ze kupie wsxystkim po piwie bo przeciez my zdaniem Twoim i Zarzadu to imprezowicze, balangownicy etc. Wujek z tym. Niech tak bedzie. Przynajniej bawimy sie za swoje a nie za pozyczone
Wierze w kazde slowo Karola (czyt. pinky)
Pozdrawiam
Cebula
Jakos tak obojetnie do tego podeszliscie. Wspominalem Ci ze region znam bardzo dobrze. Nawet ludzi ktorzy sie nie loguja. Ale Mazowsze zdaniem Pawla to ulamek spolecznosci
Mniejsza z tym. Nie wazne. Wy wiecie lepiej ja gorzej
Wracajac do sprawy.
Speed przestan mydlic pinkiemu oczy. Nie trafiliscie na idiote. Tak jak wczesniej.
Po tym co sie dzialo dalej takie zagrywki ?
Krecicie jak krupier rosyjska ruletką.
Zgubiles nasza regionalna flage. Zarzekales sie ze ja masz. No Wam ja pozyczylem.
Po wielu upominaniach stwierdziles ze ja masz i oddasz mi pieniadze to zrobimy nowa bo i tak logo nie aktualne.
Mowie dobra. Przekazales mi 50 zlotych. Mowie dobra niech bedzie.
Na zlocie w Radomiu pokazujesz mi flage. Mowisz, widzisz mowilem ze jest. Zachowalem zimna krew i dalem se na luz. Nie pomyslales ze ta flaga co zrobiles jest mniejsza, inaczej ulozone logo etc. Przeciez ja mam taka druga tylko ze niebieska. Zapomniales o tym ?
Te pieniadze ktore mi dales ja je mam. Teraz przy nowych flagach chcialem ich uzyc. Na spocie juz ludzie chcieli mi dawac pieniadze bo skladka juz byla prawie ustalona. Mowie do jednego z klubowiczow. Moment jeszcze nie czas.
Chcialem zrobic jako jeszcze PR niespodzianke i ufundowac ja sam. Moj plan prysl bo systematycznie zaczelismy sie wycofywac z flagi. Nie pozostalo mi nic innego jak te pieniadze przekazac na szczytny cal dla regionu. Mysle ze kupie wsxystkim po piwie bo przeciez my zdaniem Twoim i Zarzadu to imprezowicze, balangownicy etc. Wujek z tym. Niech tak bedzie. Przynajniej bawimy sie za swoje a nie za pozyczone
Wierze w kazde slowo Karola (czyt. pinky)
Pozdrawiam
Cebula
-
Szalotka