Kolumna wielkopolska
Witam moi mili. Myślę , że spotkamy się tam gdzie zawsze tzn. w Swarzędzu po prawej stronie niedaleko ETC przy KFC o 8.00

- 

Fasola
mysle ze 8:00 jest dobra godzina. mamy pol godziny na pogaduchy i wyjazd. godzine trzeba liczyc na dojazd. nie doliczam przystankow. proponuje jechac wylacznie stara 92. nie oplaca sie wjezdzac na autobane we wrzesni

Postaram się być wcześniej... tak jak przed Koninem 2009  

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Kinol specjalnie czekałem na twoja wypowiedź odnośnie trasy. Jestem tego samego zdania, ale nie wiem co na to Ebi   może będziemy przed nim asfalt wylewać
  może będziemy przed nim asfalt wylewać  

- 

Fasola
kinki napisał(a):mysle ze 8:00 jest dobra godzina.
a ja myślał że ok 6tej
kinki napisał(a):droga do momentu jazdu na Kazimierz Biskupi jest dobra. gorze bedzie mal przejechac odcinek miedzy Golina a Kazimierzem
jest bardzo źle? znaczy się dziury, czy ogólne nierówności, bo dziury da się ominąć, ale u mnie najwyżej nie stoi a nie chciałbym czegoś zostawić

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6  GH Kombi 2.2D  '11 
 Subaru Impreza GT@STI++ '00
 Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
 Była
 Mazda 323F BA KL-ZE `95
 Mazda 6 GY L3-VE `06
MariuS napisał(a):jest bardzo źle? znaczy się dziury, czy ogólne nierówności, bo dziury da się ominąć, ale u mnie najwyżej nie stoi a nie chciałbym czegoś zostawić
najlepiej jechac za kims i obserwowac, no i oczywiscie dosyc wolno
ja w zeszlym roku nie zdazylem dohamowac i na swoim normalnym zawieszeniu przytarlem w jednym miejscu.
bedzie dobrze

kinki napisał(a):ja w zeszlym roku nie zdazylem dohamowac i na swoim normalnym zawieszeniu przytarlem w jednym miejscu.
Pamiętam tę chłopkę , trochę gumy z opon tam zostawiłem....
- 

Fasola
Leszek napisał(a):To jest nasza trasa?
To Ty jednak jedziesz

sewo napisał(a):Tupolewem
Łee... to nie musi wyskakiwać

Pamietam trase w 2009 i to byla tragedia, na kazdej stacji sie przeciez zatrzymywalismy  

Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
		Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko

- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
 Fiat Panda 1.1
Toż to tylko 100km, ja bym nigdzie nie stawał  

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.