Jak sie znudzi karaoke to rozpoczniemy tańce, hulanki i swawole... nie marudź
Pytania, sugestie, opinie
phemas napisał(a):Jak sie znudzi karaoke to rozpoczniemy tańce, hulanki i swawole... nie marudź
znając życie, się nie znudzi
-
Fasola
Ravo najbliżej jest w konine. to tak naprawde rzut beretem, a z tego co wiem to chyba bedziesz przez konin jechał??
http://www.zumi.pl/2047370,Stacja_Paliw ... firma.html
w razie czego orlen jest w ślesinie na samym wjeździe (oni tam chyba verve mają?)
ewentualnie w koninie tez masz BP z Ultimatami
http://www.zumi.pl/2047370,Stacja_Paliw ... firma.html
w razie czego orlen jest w ślesinie na samym wjeździe (oni tam chyba verve mają?)
People_Hate_Me napisał(a):w razie czego orlen jest w ślesinie na samym wjeździe (oni tam chyba verve mają?)
podobno w tym roku jeździ się na Rocket Fuel

jest wtedy sila

spoko Ravciu
mam nadzieje że mają 
Radex napisał(a):Leszek napisał(a):Możesz też wziąć w bańkę nalać z 20 litrów na biedę.
miałem to właśnie pisać. a jak chcesz troszkę lepszy czas na 1/4 to zawsze można bańke z auta wyjąć
nie poruszaj tematu wagi auta Ravo
he to feest,
powinieneś jeździć po Polsce i badać gdzie jest paliwo chrzczone, oczywiście odpłatnie
mało kto ma takie czujniki 
powinieneś jeździć po Polsce i badać gdzie jest paliwo chrzczone, oczywiście odpłatnie

1/4 Konin`10-16,41,Kamień Śląski `10 -16,35,Piotrków`10-16,21
Konin`11-16,00
- Od: 1 paź 2008, 19:41
- Auto: 323f BA V6 `98
6 GH 2.0 140km `08
tjaaaaaa, pamiętaj jednak że to cały czas Polska, i na wszystkim próbują kombinować 

zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
ravo napisał(a):100 racing jako jedyny wraz z dizlem jest przywożony prosto z DE cysternami na stacje więc ciężej kombinować na nim
Raczej do zwyklej 95 dolewaja do zbiornika wiecej octan boostera z buteleczki niz do zwykleo vi pałera
Less roof, more fun

kiedy będzie jakieś info odnośnie pokoi? 
mam pytanie: wysłałem wypełnionego pdfa, że przyjadę moją 323f BA Z5, żeby startować na 1/4. czy jeżeli zdecyduję się że przyjadę 323f BJ mojej dziewczyny to mógłbym wydrukować tego pdfa i przekazać go na zlocie, czy muszę go wysłać przed zlotem?