Pytania, sugestie, opinie
Mam nadzieje, że "tradycyjnie" w tym roku również zrobicie kilka rzeczy podczas części hotelowej:
– spotkanie za zamkniętymi drzwiami PRów
– spotkanie za zamkniętymi drzwiami moderatorów plus koordynatora forum [o ile będzie
]
– krótkie przedstawienie postaci? A może po prostu chętne osoby opowiedzą krótką anegdotę dotycząca klubu/forum/działalności w klubie?
W Piotrkowie wyszło to trochę kulawo ale sam pomysł jest fajny.
– spotkanie za zamkniętymi drzwiami PRów
– spotkanie za zamkniętymi drzwiami moderatorów plus koordynatora forum [o ile będzie
– krótkie przedstawienie postaci? A może po prostu chętne osoby opowiedzą krótką anegdotę dotycząca klubu/forum/działalności w klubie?
W Piotrkowie wyszło to trochę kulawo ale sam pomysł jest fajny.
Jakiś tam podpis Leszka :P
Jestem za spotkaniem moderatorów
skoro szkodnik prowadzić ma imprezę, to na pewno wyjdzie w porządku,
i każdy może coś o sobie powie itp, ale musi to być zorganizowane 

skoro szkodnik prowadzić ma imprezę, to na pewno wyjdzie w porządku,
-
Ania_TM
Leszek napisał(a):W Piotrkowie wyszło to trochę kulawo ale sam pomysł jest fajny.
W Piotrkowie bardzo fajnie to wyszło ( mam na myśli "każdy funkcyjny powie coś o sobie") i bardzo mi się to podobało
Widzewianka_TM napisał(a):każdy może coś o sobie powie itp, ale musi to być zorganizowane
To jest bardzo dobry pomysł

ravo napisał(a):A w tych spotkaniach żółci mogą uczestniczyć ? bo z chęcią bym się tam pojawił hehe
W spotkaniu PRów na pewno powinien uczestniczyć Dawid. W spotkaniu moderatorów ja.
Myślę, że jako żółci i osoby, które o czymś decydują i mogą na pewne pytania odpowiedzieć – koordynatorom wypada uczestniczyć.
Pomysł fajny, tylko nic na siłę moim zdaniem, kto będzie miał ochotę tak jak Leszek napisał
Reszta spotkań pewnie tradycyjnie dojdzie do skutku, pobawimy się Haribo w trakcie

Mody, jaką wódkę pijemy

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Zyg napisał(a):Bartg napisał(a):pobawimy się Haribo w trakcie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ejj Bartuś, ja kupuje Haribo

-
Ania_TM
Dobra.... Wy spożywacie Haribo, a ja wodę ognistą

pomysl z przedstawianiem zdecydowanie OK – i zawsze trzeba sie przedstawiać bo zawsze będzie ktoś nowy chyba że tak się stanie iż wszyscy starzy będą 
bardzo dziekuje za słowa otuchy postaram sie dosłownie i w przenośni stanąć na wysokości zadania
trochę martwi mnie kwestia sprzętu mówiono tylko że ma być ale czy wepnę się tam z lapkiem już nikt nie mówi a i na lotnisko zabieram własny mikrofon bezprzewodowy dość dobrej klasy może przy wietrze będzie lepiej słychać
także jak by ktoś mi na PW naskrobał jaki sprzęt będzie na lotnisku i podczas wieczornej imprezy było by miło i trzeba by w tym waszym tam żółtym gronie podjąć decyzję co po rozdaniu nagród dalej karaoke do upadłego czy jakiś DANCING
to też istotna dla mnie kwestia
Widzewianka_TM napisał(a):skoro szkodnik prowadzić ma imprezę, to na pewno wyjdzie w porządku
bardzo dziekuje za słowa otuchy postaram sie dosłownie i w przenośni stanąć na wysokości zadania
trochę martwi mnie kwestia sprzętu mówiono tylko że ma być ale czy wepnę się tam z lapkiem już nikt nie mówi a i na lotnisko zabieram własny mikrofon bezprzewodowy dość dobrej klasy może przy wietrze będzie lepiej słychać
także jak by ktoś mi na PW naskrobał jaki sprzęt będzie na lotnisku i podczas wieczornej imprezy było by miło i trzeba by w tym waszym tam żółtym gronie podjąć decyzję co po rozdaniu nagród dalej karaoke do upadłego czy jakiś DANCING
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Leszek napisał(a):Konin będzie płynął pod znakiem tej muzy.
Jak będziesz Leszku na zlocie to normalnie zatańczę z Tobą.... ale tylko przy tej muzie
Rafał napisał(a):ale tylko przy tej muzie
"In last cause my car to fast (zoom, zoom) I neva eva run out of
gas cause I just to clean I do it upper class so fasten your seat
belts its so hot it will even make heat melt (woo, woo)"
Ja sie już czuje jakbym tam był.. Ale mi robicie smaka.