Pytania, sugestie, opinie
Kto wymyślił, żeby płacić za wjazd + nocleg i wyżywienie?? Do Konina mam 30km i chętnie bym pojechał, ale cena z os towarzyszącą mnie trochę poraża... Dlaczego nie ma opcji samego wjazdu na zlot bez dodatków??
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
kamilspider napisał(a):Kto wymyślił, żeby płacić za wjazd + nocleg i wyżywienie??
To ja
kamilspider napisał(a):Dlaczego nie ma opcji samego wjazdu na zlot bez dodatków??
Opcji samego wjazdu nie ma, ponieważ co roku znaczna ilość zlotowiczów wracała do domu po imprezie na lotnisku. Zamysłem zlotu jest wspólna integracja i dzięki temu rozwiązaniu chcemy osiągnąć ten cel.
integracja? ale tylko dla wybranych bo miejsc jest tyle że nie wszyscy chętni będą mogli tam być. Moim zdaniem wstęp na lotnisko powinien być oddzielną opcją a nocleg dodatkową.
Neonixos666 napisał(a):integracja? ale tylko dla wybranych bo miejsc jest tyle że nie wszyscy chętni będą mogli tam być. Moim zdaniem wstęp na lotnisko powinien być oddzielną opcją a nocleg dodatkową.
Nie zapomnij o tym, że jest ograniczony limit aut które mogą wjechać na lotnisko ze względu na jego wielkość.
Zakładając, że połowa zlotowiczów przyjedzie tylko na lotnisko to nici z wieczornej imprezy
Najbliższą imprezą bez jakichkolwiek limitów będzie MegaSpot w Rykach. Będzie możliwość spania pod namiotami.
Na Ryki to muszę się wybrać 
kurcze im blizej tym bardziej mi sie wydaje ze to coraz dluzej trwa 

Sprawdź, co tatuaż mówi o człowieku. Jego wzór świadczy o cechach charakteru.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
- Od: 13 sie 2009, 15:17
- Auto: Mazda 323F BA 94r 1,5 16V
robertoo napisał(a):kurcze im blizej tym bardziej mi sie wydaje ze to coraz dluzej trwa
damy radę.
najpierw trzeba zrobić zaklinanie, żeby zimy nie było

-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):najpierw trzeba zrobić zaklinanie, żeby zimy nie było
zimno jak zimno ale deszczu zeby nie bylo ... ztego co slyszalem a dane mi nie bylo jeszcze ujrzec tego to zawsze padal
Sprawdź, co tatuaż mówi o człowieku. Jego wzór świadczy o cechach charakteru.
DZIWACZNY WZÓR
DZIWACZNY WZÓR
- Od: 13 sie 2009, 15:17
- Auto: Mazda 323F BA 94r 1,5 16V
było już pytanie, ale nikt nie odpowiedział: jak to z dziećmi do roku czasu? płacimy coś za nie czy nie?
Myślami przy ukochanej, czerwonej BG ;)
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ, DYWANÓW, KANAP...itd.
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ, DYWANÓW, KANAP...itd.
- Od: 22 lut 2009, 17:19
- Auto: Było ukochane BG i MX-3, jest rodzinne 626 ;)
Madziutek napisał(a):było już pytanie, ale nikt nie odpowiedział: jak to z dziećmi do roku czasu? płacimy coś za nie czy nie?
Z tego co mi wiadomo ośrodek lub hotel przymykał na to oko, więc nie ma się co stresować.
Pytanie do organizatorów:
– czy droga dojazdu do lotniska jest w miarę utwardzona czy dojazd bezpośrednio przez pole ? Nie bylem ostatnim razem w Koninie więc już nie pamiętam drogi – zwłaszcza drogi dla aut w pewnym stopniu obniżonych
?
– czy ośrodek jest monitorowany i zamykany dla obcych na noc ?
– czy droga dojazdu do lotniska jest w miarę utwardzona czy dojazd bezpośrednio przez pole ? Nie bylem ostatnim razem w Koninie więc już nie pamiętam drogi – zwłaszcza drogi dla aut w pewnym stopniu obniżonych
Pozdrawiam
CrEsco
CrEsco
- Od: 28 kwi 2007, 14:57
CrEsco napisał(a):Pytanie do organizatorów:
– czy droga dojazdu do lotniska jest w miarę utwardzona czy dojazd bezpośrednio przez pole ? Nie bylem ostatnim razem w Koninie więc już nie pamiętam drogi – zwłaszcza drogi dla aut w pewnym stopniu obniżonych?
Z tego co pamiętam wozidełko które nabyłeś było w koninie minimum 2 razy więc na pewno jechało tamtędy,jeżeli nic mu się nie stało wtedy ty tez dasz radę
-
Fasola