MazdaSpeed Cup 2018 (punktacja)
Strona 1 z 1
- Od: 13 lis 2014, 17:47
- Auto: Xedos 6 KL `92
323C `96 ZM-VE
Mazda 6 GH
Do końca tego tygodnia zrobię.
323C `96 ZM-VE
Mazda 6 GH
Publikacja punktacji końcowej jeszcze się troszkę opóźni, bądźcie cierpliwi jeszcze kilka dni.
Tak, już ten błąd wychwycilem, powinieneś mieć 10. U siebie w arkuszu mam poprawione, na stronie będzie poprawione przy aktualizacji wszystkich wyników.
A tak przy okazji... dlaczego mam 8 punktów za 1/4 w czaplinku, jak ugrałem 1 miejsce?
Tak, już ten błąd wychwycilem, powinieneś mieć 10. U siebie w arkuszu mam poprawione, na stronie będzie poprawione przy aktualizacji wszystkich wyników.
323C `96 ZM-VE
Mazda 6 GH
323C `96 ZM-VE
Mazda 6 GH
Ostatnio "trochę" brakło mi czasu – od grudnia mam nową pracę, przez święta i sylwester nie miałem w ogóle wolnego i jakoś o tym liczeniu punktów... zapomniałem. Sorry, mea culpa
. Zrobię jak najszybciej. Jutro, najpóźniej pojutrze będzie. Tym razem na pewno. 
https://www.mazdaspeed.pl/klub/mazdaspe ... acja-2018/
Wrzuciłem punktację końcową prowizoryczną. Niestety nie mam pełnych wyników z przejazdów. Na stronie http://www.tomexwyniki.pl/live.html nasze czasy już są skasowane, a ja miałem zapisane tylko część już punktacji zrobionej wcześniej. W związku z tym prośba do Was – gdyby ktoś miał pełne, zapisane wyniki, bądź wiedział jak je odzyskać, to poproszę o PW.
Jeśli chodzi o samą punktację, generalnie brakuje punktów dla osób, które były na drugim i tylko na drugim Poznaniu, ale i tak potrzebne są kompletne wyniki, ponieważ żadnych czasów nie mam zapisanych – tylko już punkty, które przyznałem za konkretny wynik odczytany ze strony www.
Wrzuciłem punktację końcową prowizoryczną. Niestety nie mam pełnych wyników z przejazdów. Na stronie http://www.tomexwyniki.pl/live.html nasze czasy już są skasowane, a ja miałem zapisane tylko część już punktacji zrobionej wcześniej. W związku z tym prośba do Was – gdyby ktoś miał pełne, zapisane wyniki, bądź wiedział jak je odzyskać, to poproszę o PW.
Jeśli chodzi o samą punktację, generalnie brakuje punktów dla osób, które były na drugim i tylko na drugim Poznaniu, ale i tak potrzebne są kompletne wyniki, ponieważ żadnych czasów nie mam zapisanych – tylko już punkty, które przyznałem za konkretny wynik odczytany ze strony www.
Dzięki serdeczne 

323C `96 ZM-VE
Mazda 6 GH
PW
A tak przy okazji... dlaczego mam 8 punktów za 1/4 w czaplinku, jak ugrałem 1 miejsce? hellodear.in
teatv apk download
teatv apk download
- Od: 11 mar 2022, 12:37
- Auto: svav
Strona 1 z 1