Mazda3 BK LF '08 2.0 161KM KINTARO
tomek-waw napisał(a):Na szybko wykonałem projekt biorąc pod uwagę Twój pomysł ( nie bardzo się schodzi na dole ze względu na kształt kratki )]
3. jest ciekawie, chociaż faktycznie ciężko to będzie zgrać.
Dwójka jest dla mnie optymalna
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
na 3 zdjęciu krzywizna czarnego oklejenia zderzaka nie zgadza się z krzywizną boków wlotu powietrza (mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi
) przez co wygląda to jakby coś z kratki wlotu wylało się na dolną część zderzaka 

Dziś zrobiłem małą wirtualną przymiarkę do zmiany koloru felg.
W sumie to nawet chyba nieźle wygląda przy większym zdjęciu.

W sumie to nawet chyba nieźle wygląda przy większym zdjęciu.

Ostatnio edytowano 12 lip 2013, 19:56 przez tomek-waw, łącznie edytowano 1 raz
Moim skromnym zdaniem albo czarne albo czerwone ... bo nigdy nie podobały mi się te czerwone okręgi.
Poza tematem moja żona zajrzała mi przez ramię jak czytałem forum i teraz muszę przemalować auto na czerwono
Poza tematem moja żona zajrzała mi przez ramię jak czytałem forum i teraz muszę przemalować auto na czerwono

Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL
tomek-waw napisał(a):W sumie to nawet chyba nieźle wygląda przy większym zdjęciu.

Czarne z ringiem są ok.
Jak Ci mało czerwonego to pokombinuj z czerwonymi nakrętkami
za dużo czerwieni , ładnie się to łamie z czarnym , tak by się zlało w jedno
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Tomku zrób białe felgi tak jak ja zrobiłem u siebie – szybko się brudzi co prawda ale ładnie się komponuje z czerwienią
Ewentualnie całe czarne – też będzie ładnie wyglądać – wybór należy do Ciebie
Wg mnie dach na czarno to już za dużo... Jak coś to wystarczą tylko lusterka na czarno
Roni napisał(a):Felgi maluj w czarny i myśl o czarnym dachu
Wg mnie dach na czarno to już za dużo... Jak coś to wystarczą tylko lusterka na czarno
Moim skromnym zdaniem jest tu za dużo czerwonego koloru. Czarny obowiązkowo na kratkę w przednim zderzaku. Przód zrobił się płaski brakuje mu dynamiki. Ani grama czerwonego bym już nie dodawał.
Felgi czarne bez czerwonej obwódki.
Jeżeli chodzi o brewki to nigdy za nimi nie przepadałem, może to tylko moje złe skojarzenia.
Update 14.11.2012 to były dobre mody (-brewki)
ale co ja tu pisze, ważne żeby Tobie się podobało
Felgi czarne bez czerwonej obwódki.
Jeżeli chodzi o brewki to nigdy za nimi nie przepadałem, może to tylko moje złe skojarzenia.
Update 14.11.2012 to były dobre mody (-brewki)
ale co ja tu pisze, ważne żeby Tobie się podobało
"Less is more" Ludwig Mies van der Rohe
Moja M3
viewtopic.php?f=332&t=157362
Moja M3
viewtopic.php?f=332&t=157362
- Od: 21 maja 2013, 16:21
- Auto: Szukam M6 GH :)
Tak się zastanawiam, dlaczego nikt z producentów opon nie produkuje barwionych gum. Czyżby to było technologicznie niemożliwe ?
Idę o duży zakład, że takie oponki w zamówionych kolorkach z wybranej palety sprzedawały by się jak ciepłe bułeczki.
Ale to to za mało.
Idę o duży zakład, że takie oponki w zamówionych kolorkach z wybranej palety sprzedawały by się jak ciepłe bułeczki.
Środa, 19 lipca 2000 (12:36)
Od maja tego roku firma oponiarska BFGoodrich oferuje kolorowe opony. Na razie mogą je nabywać przez Internet wyłącznie klienci z USA. Korzystając ze strony internetowej BFGoodrich, mogą oni wybrać dwa kolory z palety ośmiu proponowanych i sami zaprojektować ich rozmieszczenie na oponie. Do wyboru jest niebieski, jasnozielony, pomarańczowy, fioletowy, czerwony, turkusowy i złoty. Oferta "spersonalizowanych" opon kupowanych przez Internet otwiera nowy rozdział w handlu ogumieniem.
Dostępne na razie w pięciu rozmiarach opony lączą modną rzeźbę bieżnika z dobrymi właściwościami jezdnymi. Nietypowe opony z pewnością ucieszą tych kierowców, którzy chcą, aby ich auto miało niepowtarzalny wygląd.
Ale to to za mało.
Marzą ci sie kolorowe paseczki jak na oponach F1?
Na Zime niebieskie a na lato zółte
Teraz tak poważnie, mysle ze mase energi psu w pupę, bo firmy musialy by technologie nieco zmienić i jakos nanosić barwnik który tez wczesniej powinien być skadś pozyskany i opracowany specjalnie dla opony, oczywiscie sie to da zrobić skoro w F1 można to barwione całe opony nawet z bieżnikiem da sie zrobić, jesli ktos by za to chciał płacić (nie małe pieniądze) w seryjnych autach.... tylko ile osob byłoby zainteresowanych? Garstka. Dlatego nie oplaca sie firmom zmieniać procesu technologicznego dla tej "garstki"

Teraz tak poważnie, mysle ze mase energi psu w pupę, bo firmy musialy by technologie nieco zmienić i jakos nanosić barwnik który tez wczesniej powinien być skadś pozyskany i opracowany specjalnie dla opony, oczywiscie sie to da zrobić skoro w F1 można to barwione całe opony nawet z bieżnikiem da sie zrobić, jesli ktos by za to chciał płacić (nie małe pieniądze) w seryjnych autach.... tylko ile osob byłoby zainteresowanych? Garstka. Dlatego nie oplaca sie firmom zmieniać procesu technologicznego dla tej "garstki"