Mazda3 BK Z6 '08 Ice Blue

BP / BN / BM / BL / BK

Postprzez PitrekT » 3 wrz 2024, 20:33

Aktualizacja – instalacja modułu komfortowych kierunkowskazów.
Funkcją modułu jest zwiększenie ilości mrugnięć kierunków przy chwilowym użyciu manetki kierunkowskazów. Brakowało mi tej funkcji gdzie w innych autach jest to standard.
Cechy modułu:
– programowana ilość mrugnięć kierunkowskazów. Wg mnie 4 mrugnięcia są najlepsze
– brak ingerencji w przewody oryginalnej instalacji poprzez

Komfortowe.jpg
Forumowicz

Od: 27 wrz 2010, 17:58
Auto: Mazda 3 BL '12

Postprzez PitrekT » 5 wrz 2024, 20:13

W odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania dotyczące modułu postanowiłem na nie odpowiedzieć:

– moduł jest odpowiednikiem oryginalnego modułu Mazdy tylko ,że ori moduł nie ma możliwości
programowania ilości mrugnięć kierunkowskazów a w przedstawionym ustawić można od 2 w górę

– programowanie ilości mrugnięć odbywa się za pomocą manetki kierunkowskazów

– miejsce instalacji może być dowolne tj: w, którym jest dostęp do przewodów kierunków i zasilania

– nie trzeba ciąć instalacji (przewodów) moduł zainstalować a podłączenie jest za pomocą klipsów/pinów

– zasadę działania można zobaczyć na filmie https://www.youtube.com/watch?v=wkykvk7HdhY

– moduł współpracuje z modelami BK, BL (Mazda 3) oraz GG, GH (Mazda 6) i innymi z tym samym typem sterowania kierunkowskazami
Forumowicz

Postprzez PitrekT » 10 maja 2025, 08:10

Mazda sprzedana i oby służyła nowemu właścicielowi :)
Forumowicz