Mazda3 BK LF '04 Top Sport Monte Carlo Yellow
Serdeczne gratulacje! Mazda na zdjęciach wygląda imponująco z chęcią zobaczyłbym ją w realu!
Może uda mi się na którymś ze spotów! 
-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463
Śliczności
Odkąd zapisałem się na forum, była to moja ulubiona trójka i wzór do naśladowania. Jak pisałem już kiedyś, nawet miałem plan odkupienia, ale jak była możliwość, to nie było kasy. Najlepsze, że dzień po zakupieniu naszej M3, ponowne ogłoszenie o sprzedaży tego kanarka pojawiło się na forum
To autko to dla mnie jeden z symboli klubu MazdaSpeed

Odkąd zapisałem się na forum, była to moja ulubiona trójka i wzór do naśladowania. Jak pisałem już kiedyś, nawet miałem plan odkupienia, ale jak była możliwość, to nie było kasy. Najlepsze, że dzień po zakupieniu naszej M3, ponowne ogłoszenie o sprzedaży tego kanarka pojawiło się na forum

To autko to dla mnie jeden z symboli klubu MazdaSpeed

Lezka sie w oku kreci 
Trzeba isc do przodu 
Adidom przespal wszystkie konkurencje 
Auto robi mega robote, jedzie sie jak po szynach ale tylko jak droga rowna, pozniej katastrofa
Auto robi mega robote, jedzie sie jak po szynach ale tylko jak droga rowna, pozniej katastrofa

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
buczos napisał(a):Startowałeś może na ćwiartce? ciekawy jestem czasów
Niestety nie startowałem bo nie czułem się dobrze i część 1/4 przespałem
buczos napisał(a):Trójka róbi robotęMam nadzieję, że w przyszłym sezonie obmacam na żywca
Na 100% bo muszę obmacać twoją
Mieczyslaw napisał(a):Auto robi mega robote, jedzie sie jak po szynach ale tylko jak droga rowna, pozniej katastrofa
Przed wiosną zmienię amortyzatory na Bilstein B8 i już nie będzie myszkować na nierównościach
Bardzo dziękuję za komentarze, cieszę się że auto się podoba. To robota Radzi89 ja tylko drobnostki zmieniłem po za tym staram się by Mazda była zawsze czysta, pachnąca i mechanicznie sprawna.
zobaczymy co dadza te amory. Swoja droga ciekawa sytuacja, ze u mnie jest -40 i jest w porzadku, a u Ciebie jest -30 i decha. Az taka roznica w twardosci sprezyn?

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Szczerze mowiac szokuja mnie te rozmowy
nigdy wczesniej nie spotkalem tak komfortowych sprezyn odbnizajacych jak te zamontowane w zoltku 
Dopisano 09 paź 2014 19:45:
Oczywiscie mowa o dobrych sprezynach progresywnych, a nie jakims chinolu
Dopisano 09 paź 2014 19:45:
Oczywiscie mowa o dobrych sprezynach progresywnych, a nie jakims chinolu
Moje sprezyny sa polke albo dwie nizej ale chodzi mi o sam fakt, jego obnizaja mniej ale sa 2x bardziej twarde

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Miałem taki zestaw sprężyn w 626GF i spisywały się super. Było twardo ale za to za.. się prowadziła.
Tutaj najwyraźniej amorki nie wyrabiają się z tymi sprężynami dlatego chce kupić amorki Bilstein B8.
Na równym prowadzenie jest super ale na nierównościach auto podskakuje i myszkuje po drodze oczywiście przy większych prędkościach:D.
Jeszcze w najbliższym tygodniu robię przegląd zawieszenia.
Tutaj najwyraźniej amorki nie wyrabiają się z tymi sprężynami dlatego chce kupić amorki Bilstein B8.
Na równym prowadzenie jest super ale na nierównościach auto podskakuje i myszkuje po drodze oczywiście przy większych prędkościach:D.
Jeszcze w najbliższym tygodniu robię przegląd zawieszenia.
Kurde te slizgi to masakra, ja chyba 2 czy 3 wymienialem.
Bilsetiny b8 to koniecznosc, obecne amorki sa w aucie od nowosci. Wiec juz moga byc slabe.
Inna sprawa, ze sprezyny ktore sa w aucie sa montowane przez mazde jako akcesoryjne, a nawet jako seria w wersji kintaro.
Bilsetiny b8 to koniecznosc, obecne amorki sa w aucie od nowosci. Wiec juz moga byc slabe.
Inna sprawa, ze sprezyny ktore sa w aucie sa montowane przez mazde jako akcesoryjne, a nawet jako seria w wersji kintaro.
Co to sa slizgi? do czego to sluzy?
No dobra, zakladaj Panie i bedziemy testowac
No dobra, zakladaj Panie i bedziemy testowac

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
do montażu zderzaka