Mazda3 BK LF '04 Top Sport "Monte Carlo Yellow"
Radzi jak u Ciebie się sprawuję Twój wydech, tzn. czy poprawa osiągów jest odczuwalna? Przyznam szczerze, że myśle nad czymś podobnym boję się tylko, czy nie będzie on miał wpływu na obniżenie komfortu jazdy w trasach itd. Masz może jakiś filmik z dźwiękiem jaki wydaje ten wydech?

- Od: 5 sie 2009, 11:50
- Auto: mazda 3 2.0. v8
Filmiku nie mam ale na Youtube powinno byc ich troche. Mam zalozony dolot oraz uklad wydechowy i w porownaniu z inna Mazda 3 2.0 roznica byla na prawde duza. Duzo lepsze przyspieszenie i reakcja na gaz.
Jak pojade na hamownie to cos nam sie wyjasni i zobaczymy jak to teraz wyglada
Jak pojade na hamownie to cos nam sie wyjasni i zobaczymy jak to teraz wyglada
Z niecierpliwoscia czekamy
i to bardzoCezaR83 napisał(a):No piękny ten Twój kurczaczek
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
boczek86 napisał(a):i to bardzoi przedewszystkim fotogeniczny
W koncu to kobieta – lubi nastawiac sie do fotek
Cezar co tak zadko ostatnio na forum sie pojawiasz?
ojj cacy

- Od: 24 lip 2007, 23:50
- Auto: 1,6 16v (BG) LPG
Szczerze to trochę tandetnie to wygląda, masz super auto, a te ramki jest wieś
- Od: 24 lut 2011, 16:10
- Auto: Mazda 3, 2.0 150 KM USA-spec
Dzieki za opinie, wlasnie nie mam w nikim wsparcia
Narazie jedna opinia na nie
Sam przekonany nie jestem, w Jeep`ie mi sie podobaly , do Mazdy nie wiem czy pasuja
Z ostatnich zabaw z G-techem oto co najlepszego udalo sie wykluc jadac w dwie osoby z pelnym bakiem paliwka
Mysle, ze jadac na rezerwie i samemu da rade zbic do nieco ponad 7,3

Sam przekonany nie jestem, w Jeep`ie mi sie podobaly , do Mazdy nie wiem czy pasuja
Z ostatnich zabaw z G-techem oto co najlepszego udalo sie wykluc jadac w dwie osoby z pelnym bakiem paliwka

ja też jestem na NIE ! jeśli chodzi Ci o wygląd.
wprowadzisz niepotrzebne zamieszanie do projektu i zacznie się tego wszystkie robić za dużo....carbon, chrom, ciemne szyby, owiewki...
zaburzysz całą koncepcję auta. jak to już kiedyś pisałem.... doszedłeś do punktu w którym Twoje autko wygląda na prawdę super ale chciałbyś zrobić jeszcze coś więcej żeby było bardziej super ale łatwo w tym momencie przesadzić...
no i masz już 3 x NIE. mam nadzieję że o wystarczy.
przesadzić bardzo łatwo... pamiętaj
a przesadzone auto nie jest takie piękne, ma po prostu więcej bajerów ale to nie zawsze jest plus 
wprowadzisz niepotrzebne zamieszanie do projektu i zacznie się tego wszystkie robić za dużo....carbon, chrom, ciemne szyby, owiewki...
zaburzysz całą koncepcję auta. jak to już kiedyś pisałem.... doszedłeś do punktu w którym Twoje autko wygląda na prawdę super ale chciałbyś zrobić jeszcze coś więcej żeby było bardziej super ale łatwo w tym momencie przesadzić...
no i masz już 3 x NIE. mam nadzieję że o wystarczy.
Teraz juz mam klarowna sytuacje jesli chodzi o ramki
Wiec nastepny punkt to amortyzatory
MPS calkiem fajna zabawka
Najbardziej podoba mi sie w nim szpera i tego tez mi zaczelo brakowac w BK.
Troche drazni oczekiwanie na turbo przy zmianie biegow ale trzeba sie przyzwyczaic
Obecnie MPS jest w sanatorium ASO bo dolegaja mu jakies stuki przy zmianie biegow 
Wiec nastepny punkt to amortyzatory
MPS calkiem fajna zabawka
Troche drazni oczekiwanie na turbo przy zmianie biegow ale trzeba sie przyzwyczaic