radzi89 napisał(a):Poszukaj sobie kompletnego zderzaka takiego jaki mam ja
Prawie jak wytypuj 6 jutro w totka
www.mazdaspeed.pl
radzi89 napisał(a):Poszukaj sobie kompletnego zderzaka takiego jaki mam ja
lukaszm napisał(a):hmm czyli się nic nie zmieniło ja zawszę kupuję w pojemnikach 4 litrowych i jest taka sama chyba etykieta jutro sprawdzę z ciekawości czy pisze to samo bo wygląd jest na pewno podobny.
-Walu$– napisał(a):Fotele fantastyczne,sam rozmyślam w przyszłości coś takiego,niestety skóra sprawia,że w zakrętach muszę się zapierać.
-Walu$– napisał(a):Marcin mógłbyś nagrać i wrzucic tutaj filmik z dzwiękiem tej końcówki twojej??Jak brzmi w dolnym zakresie tak 2-4tys i przy odcince od 6tys.Może też bym się skusił,bo sebring ciut mi za cichy się już robi.
PS.Jak długo polowałeś na tę piękne siedziska?Jak są mpsy na allegro,to te klasyczne,a ty strzeliłeś te czarno czerwone,są przekozackie(ile wyniosły $ ?).
Prośba nadal aktualna^^
radzi89 napisał(a):Końcówka dźwięku nie zmieni... dolot tu robi robotę
marcin255 napisał(a):Taki dźwięk nagrany na " sucho " nic nie daje to trzeba podczas jazdy ,przyspieszania , na spocie usłyszysz, fotele kosztowały 2k , szukałem 2 mies
radzi89 napisał(a):Końcówka dźwięku nie zmieni... dolot tu robi robotę
-Walu$– napisał(a):Czy ktos w ogole jeszcze z was wycinal ten drugi katalizator?Na co przeklada sie taki zabieg?Czy spalanie sie zmienia?emisja spalin?moment/moc?czy tylko dzwiek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości