Mazda3 BK Y6 '05 1.6 MZ-CD "RED PEARL"
Gniazdo gdzieś te Mazdy mają...
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
xRafalx napisał(a):Prezentuje się superCo ja bym dał za taką pogodę
u nas śnieg
U Nas też momentami było biało

-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Dzięki za fajne popołudnie
felga na żywo wygląda bardzo dobrze, mimo, że nie jestem zwolennikiem tego typu kształtów
Roboty było dosyć sporo, ale nie tak strasznie źle. Lakier ogólnie jest w bardzo dobrej kondycji, to co dzisiaj zrobiłem w miarę możliwości to szybkie odświeżanie lakieru, do pełnej korekty zabrakło kolejnych 4-5 godzin. Właściciel twierdzi, że jest zadowolony, ale ja bym nie był, więc i on pewnie zachowuje pozory
Ta czerwień urywa koparę do samej gleby ...
Wnętrze Maciek ogarnął pierwszorzędnie, a fotele i kanapa z MPS to to, co powinno tam być w standardzie
Roboty było dosyć sporo, ale nie tak strasznie źle. Lakier ogólnie jest w bardzo dobrej kondycji, to co dzisiaj zrobiłem w miarę możliwości to szybkie odświeżanie lakieru, do pełnej korekty zabrakło kolejnych 4-5 godzin. Właściciel twierdzi, że jest zadowolony, ale ja bym nie był, więc i on pewnie zachowuje pozory

Wnętrze Maciek ogarnął pierwszorzędnie, a fotele i kanapa z MPS to to, co powinno tam być w standardzie

-
makmarc
Paolka ja bardzo chętnie, a znając Marcina to pewnie już szykuje pady
Całą Naszą robotę jutro wypalcuje Natalka, więc faktycznie mam mało czasu aby się nacieszyć.
Tradycyjnie zrobi Nas w bałwana.

makmarc napisał(a):Właściciel twierdzi, że jest zadowolony, ale ja bym nie był, więc i on pewnie zachowuje pozory
Całą Naszą robotę jutro wypalcuje Natalka, więc faktycznie mam mało czasu aby się nacieszyć.

-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Norreca napisał(a):śruby należny wymienić i będzie ładnie już
Jest to uwzględnione. Kupiłem nawet jakieś mazdowskie/fordowskie(?) czarne grubsze, ale chyba pójdziemy w konkretniejszy kolor. W przyszłym tygodniu jest plan na odświeżenie zacisków
Beny napisał(a):Lakier bajka,a czemu tak zmiana felg i rozmiaru?
"Czysta matematyka" – Trzeba było zachować równowagę rex'ów w klubie. Anyway poprzednie sezony były parzyste (16"+18"), więc teraz czas na nieparzyste

A na poważnie – bo sporo tych pytań na PW poszło – od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem delikatnego podniesienia komfortu tj. pójścia w górę na profilu przy jak najmniejszej stracie wizerunkowej.
Adidom też ma piękne 17" zdaje się i jemu nikt nie wytyka
makmarc napisał(a):a który to ten ja?
Ten wyższy rzecz jasna, co by lepiej dach polerował

Ostatnio edytowano 21 kwi 2017, 08:01 przez macvas, łącznie edytowano 1 raz
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Ożesz... Panie, jak to wygląda
Kiedy można podjechać do Łomży na taki zabieg? 

- Od: 22 lip 2014, 11:58
- Auto: Mazda 3 Kintaro
To już trzeba z lokalnym Szeryfem ustalać. Wczoraj zauważyłem, że biceps makmarc'owi się od rotacyjnej poprawił, więc sonduję, że grafik ma napięty. Dajcie znać jak się zgadacie, to też wpadnę 
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Ok. Napisałem wiadomość, zobaczymy jak będzie 
Fura przekozak
Kobita może się przeglądać? 
Fura przekozak
- Od: 22 lip 2014, 11:58
- Auto: Mazda 3 Kintaro
na zdjęciu widać DAmacvas napisał(a):To już trzeba z lokalnym Szeryfem ustalać. Wczoraj zauważyłem, że biceps makmarc'owi się od rotacyjnej poprawił>
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Krystek07 napisał(a):Macvas widzę Enkeie wleciały – propsuje!u mnie model Wakasa zagościł
) a korekta lakieru = szacun
Hehe, wiem widziałem, miałeś swój drobny wkład w moje poszukiwania.

ezg_siwy napisał(a):Fura przekozakKobita może się przeglądać?
Damn zapomniałem o lusterku "w słoneczniku"

Beny napisał(a):następnym razem mu przewód przez ramię przełóż żeby lakieru nie porysował
Boję się. Wczoraj tak się chłopak naprężył, że dosłownie jeden przedłużacz na strzępy rozerwał, aż korki strzeliły.

-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Ładnie te Enkeie się prezentują, ale lakieru nie przebiją
Słońce w polerce nie przeszkadza?

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Wkurzał mnie momentami ten przewód a warunki garażowe tym razem, pogoda była w sam raz, normalnie robię to w zakładzie ale tu była szybka akcja 
-
makmarc
Taki oto skrzek się wyhodował z tego TAC System ML.
Z grubsza
może nie urywa, bo soft99 faktycznie robił to jakby lepiej, ale imo biedy też nie ma. Grunt, że water spots po wszystkim nie zostały. Przed wyjazdem zarzucę jeszcze jakąś dodatkową warstewkę.
Z grubsza

-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Na tym zdjęciu to wygląda jakby na lakierze nic nie było
A Enkei fajnie siadły

- Od: 25 paź 2011, 21:48
- Auto: BMW 330e xDrive
Myślę, że trochę z Marcinem w pośpiechu pokpiliśmy ten temat – za szybko dotarliśmy nim całość się związała, stąd nie kropelkuje tak jak jak powinno. 
Z wcześniejszego doświadczenia z Cancoat'ami etc. kojarzy mi się, że takie produkty lepiej robić na zasadzie kładziesz na element, kładziesz na drugi obok, wracasz do poprzedniego i spolerowujesz. My natomiast robiliśmy tradycyjnie. Poprawię to na spokojnie w czwartek, bo na dachu wygląda tak jak wspominasz – mało przekonywująco, chociaż na bokach pod myjką pracuje dobrze. Jak na produkt "w sprayu" o zawartości ~25% SiO2 cudów bym jednak nie oczekiwał.

Z wcześniejszego doświadczenia z Cancoat'ami etc. kojarzy mi się, że takie produkty lepiej robić na zasadzie kładziesz na element, kładziesz na drugi obok, wracasz do poprzedniego i spolerowujesz. My natomiast robiliśmy tradycyjnie. Poprawię to na spokojnie w czwartek, bo na dachu wygląda tak jak wspominasz – mało przekonywująco, chociaż na bokach pod myjką pracuje dobrze. Jak na produkt "w sprayu" o zawartości ~25% SiO2 cudów bym jednak nie oczekiwał.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05