e-tomek napisał(a):Hej, dzięki za opis podłączenia Mio. Moje Mio w drodze, mam pytanie, w którym dokładnie miejscu masz łączenie kabla mini USB – USB idącego od kamerki ... i przedłużacza USB?
W podsufitce – nie widać na zdjęciach. Kabelek z kątową końcówką do kamery ma raptem 50 cm.
To na zdjęciu, które umieściłeś to czujka od alarmu.
e-tomek napisał(a):A z tym Gekonem to chodzi o to, że zrobiłeś swego rodzaju podkładkę do przyssawki? – w sensie, że ten Gekon siedzi na przyssawce, a nie na szybie, prawda?
Tak. :–) Trzyma się cały czas od instalacji nie poprawiałem.
e-tomek napisał(a):A ściągasz często / zawsze kamerkę? – gdy np. zostawiasz samochód "na mieście". Nie chciałbym np. żeby jakiś ktoś – łoś zbił mi szybę, by ukraść kamerkę, ale chyba za bardzo nie ma tutaj jak się zabezpieczyć poza zdejmowaniem jej.
Ja nie ściągam. Ale auto nigdy nie zostaje w jakichś dziwnych miejscach lub na noc pod chmurą. Pod firmą, w pracy mam pod oknami. W nocy w garażu.
e-tomek napisał(a):P.S.
"A ja zaczynam poważnie myśleć o zmianach furki..." – typu spoilery, nowe koła, itp., czy zmianie furki? Ktoś się chciał zabezpieczyć, byśmy się później nie domagali?

No jak wyżej napisałem. Marzy mi się:
Ale to nic pewnego. Muszę "zamknąć" rok finansowo i wtedy będą decyzje.