mmarcis4 napisał(a):,śmiać mi się chce czasem jak czytam takie filozofie na temat co jest zgodne z prawem a co nie
Brakujące 2 cm w rozstawie dobrych i homologowanych DRL a modyfikowanie oświetlenia fabrycznego to dwie różne sprawy. Aczkolwiek też to jest niezgodne z prawem i jestem tego świadom. Idąc dalej w M6 większość z nas też ma ledy źle zamontowane

W trójeczce brakujące dwa cm to nie jedyne uchybienie

jak sądzę.
mmarcis4 napisał(a): Mi się wydaje że mniejsza szkodliwość jest takiego modu (czasem nie do końca legalnego oświetlenia) niż np:zasuwanie po pijaku lub 150 km/h w terenie zabudowanym prawda?
Powiedziała osoba, która to wyznaje teorie, że po to się taki motocykl kupuje aby popierdzielać a nie pomykać dla lansu
Ja bym kolczatki rzucał pod koła bo myśli, że jak zdejmie rejestracje to jest bezkarny. Potrafią jedynie głupie naklejki na auta kleić Patrz w lusterka.....
Niestety nie ma pomysłu jak z nimi walczyć...
Na szczęście w PL drogówka i diagności przymykają na wiele niedociągnięć oko więc wiele modów przechodzi bez echa.
Kierowca musi mieć świadomość co montuje jak montuje i jakie mogą być konsekwencje montarzu a pisanie na aukcjach, o legalności i homologacji takich rozwiązań to po prostu BEZCZELNOŚĆ

some1 napisał(a):Kolega zapytał, dostał odpowiedź, że na linkowanej aukcji jest podana nieprawdziwa informacja. A co z tym zrobi i czy się tym przejmie, to jego sprawa.
Oto głównie mi chodziło