buczos napisał(a): Ostatnio wycieraczka od pasażera zaczęła coś kiepsko zbierać
Wczoraj zauwazylem to samo u siebie po nocce pod chmurką i -14C
Jak było ciepło to nie zauważyłem tego, ale wtedy używałem tez innego płynu.
www.mazdaspeed.pl
buczos napisał(a): Ostatnio wycieraczka od pasażera zaczęła coś kiepsko zbierać
widmo82 napisał(a):buczos napisał(a): Ostatnio wycieraczka od pasażera zaczęła coś kiepsko zbierać
widmo82 napisał(a):buczos napisał(a): Ostatnio wycieraczka od pasażera zaczęła coś kiepsko zbierać
phoenx napisał(a):Może się czepiam, ale po jaką cholere wymieniali śruby? No i po co ten silikon? Mam nadzieję, że nie składali na nim głowicy
Piotruś, majątek wydałeś – w tą niedziele wrzucam księdzu na tace żeby Ci Madzia chodziła kilka najbliższych lat bez żadnych remontów. Świetna robota, oby była nieśmiertelna teraz:)
.. mój klekot pewnie niebawem też będzie potrzebował stabilizacji na tym poluPoduszka Prawa Silnika Mazda 3 03.06- Mazda 5 05.02 (Zamiennik FEBEST GMBH)
Adventure184 napisał(a):Czyli teraz ja jestem królem Podkarpackiej "Mgły Smoleńskiej"
phoenx napisał(a):Może się czepiam, ale po jaką cholere wymieniali śruby? No i po co ten silikon? Mam nadzieję, że nie składali na nim głowicy
Piotruś, majątek wydałeś – w tą niedziele wrzucam księdzu na tace żeby Ci Madzia chodziła kilka najbliższych lat bez żadnych remontów. Świetna robota, oby była nieśmiertelna teraz:)
piterus87 napisał(a):Kalesoon powiem szczerze, że zaszalałeś z tym remontem jeżeli chodzi o całkowity kosztU mnie wszystko zamknęło się w 3 tys.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości