Mazda3 BK LF 2003r. 2.0 150 KM
kuman1987r napisał(a):a z ebay zamawiałes?
Eibach.pl
Co do używek. Jeśli wiem, ze mogę sobie pozwolić na cokolwiek nowego to kupuję nowe, jeśli nie, wtedy rozglądam się za używanymi.
czy to jest 50mm ? czy tylko pomyłka

kuman1987r napisał(a):czy to jest 50mm ? czy tylko pomyłka
pomyłka -30
Ma znaczenie czy senda czy HB?
Felgi założone i jednak obawy się potwierdziły. Przód wystaje, ale nie jest to jakoś mocno rzucające się w oczy. Się mówi trudno. Tył idealnie.

Niedługo pójdzie trochę na dół, chyba jeszcze się zdecyduję na chlapacze, to może trochę efekt zaniknie.
Niedługo pójdzie trochę na dół, chyba jeszcze się zdecyduję na chlapacze, to może trochę efekt zaniknie.
THOR napisał(a):Niedługo pójdzie trochę na dół
Przy takim zestawieniu potniesz sobie opony na brzegach.
Lekka mulda i tarcie gotowe.
Dlatego ja szukałem dużego ET przy -30 ( teraz 48 przy 7,5/18) a i tak są obcierki.
tomek-waw napisał(a):Dlatego ja szukałem dużego ET przy -30 ( teraz 48 przy 7,5/18) a i tak są obcierki.
może sedan ma inne błotniki itp ale ja przy -30 gleba, et35 8/18 obcierek nie mam, nawet przy pełnym załadunku.
wilusjdm napisał(a):Szczerze to ta felga nie robi szału
Zgodzę się z kolegą, może gdyby była to 18" to by to wyglądało lepiej ale przy 17" ten rant optycznie pomniejsza felgę, może jeszcze jak by opony wyczyścić jakimś nabłyszczaczem np plak-iem do opon i gumy by to coś poprawiło ogólny wygląd ale i tak jestem zdania, że tamta enkei co pokazałem wcześniej by lepiej pasowała, no ale to Twój samochód i Tobie ma się podobać
zobaczymy jak to będzie wyglądać jak będzie niższa
Tak wygląda po wyjeździe z warsztatu tuż po założeniu.

Póki co po przejechaniu 50 km, różnica w komforcie mała, obcierek nie zanotowałem, zobaczę co się będzie działo z czasem.

Póki co po przejechaniu 50 km, różnica w komforcie mała, obcierek nie zanotowałem, zobaczę co się będzie działo z czasem.
Moim zdaniem wygląda już dużo lepiej. Ale bardzo brakuje jakiegoś czernidła do opon ...
Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL
Jest i czernidło, ale tak jak napisałem, fotka robiona po montażu, a auto dosyć brudne było, więc trzeba je umyć, czernidełko i wtedy lepsze fotki 
Widziałem wczoraj na żywo, bardzo fajnie wygląda
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Artur, przy okazji jeszcze raz dzięki wielkie za ogarnięcie części 
Ot tak nieco lepsze fotki.

I przy okazji już zarejestrowana i ubezpieczona.
Ot tak nieco lepsze fotki.
I przy okazji już zarejestrowana i ubezpieczona.
No to ja bym jeszcze zaciski na czerwono pomalował
Jak dla mnie super.

Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL